GRA ROKU 2010 - kategoria: Najlepsza gra na platformy mobilne
Zapraszamy do głosowania w kategorii: Najlepsza gra na Xbox 360!
http://graroku2010.gry-online.pl/?kategoria=najlepsza-gra-na-platformy-mobilne
God of War: Ghost of Sparta
btw."Najlepsza gra na Xbox 360! " a nie na platformy mobilne czasem?
Biedza z nedza w tej kategorii, doczekam sie kiedys nalezytego podejscia do sprawy?
Tu nawet nie ma się nad czym zastanawiać God of War: Ghost of Sparta miażdży wszystko inne.
Miałem dylemat GOW vs MGS jednakże jestem zbyt dużym fanem MGS'a aby zaznaczyć coś innego.
Miejmy nadzieje, że dzięki 3DSowie i NGP hanheldy staną się bardziej popularne w Polsce, bo obecnie, to kategoria IMO bez sensu. Choć GoW jest genialny, to moge się założyć, że 90% ludzi zagłosuje na niego, bo innych gier z PSP nie zna i kojarze marke ze stacjonarek ;)
Ja w kategorii gier na platformy mobilne oddałem głos na Angry Birds, bo to jedyna gra w którą gram na swoim telefonie, ale również dlatego, że ta gra jest IMO jedna z najbardziej wciągających gier w jakie grałem na telefonie.
God of War : Ghost of Sparta - najlepsza gra ze wszystkich umieszczonych w tej kategorii.
imo powinno byc duzo wiecej tutaj gier, w koncu na app store wychodzi tego masa. i nie mowie tu wcale o badziewiach, tylko o bardzo grywalnych tytulach, chocby real racing 2, daleko nie szukajac
Autorzy tego plebiscytu nie popisali sie raczej znajomością gier na iphon'a,przeciez takie tytuły jak modern combat 2,N.O.V.A 2 lub real racing 2 to naprawde hity,którie mialy by szanse na wygraną.
Angry Birds ta gra to najbardziej wciągająca frustrująca gra na telefon w jaką kiedykolwiek grałem zwłaszcza gdy świnia leży koło ptaka i nie wybucha :( ale głosuje na nią :D
jak dla mnie tylko na AB. jest na wszystkie platformy
iphone/ipad, android, symbian, psp, DS, xbox360, ps3, wii(nie jestem pewien) i PC
a God of War tylko na PSP ;-(
Ha ha ha fajna kategoria ciekawe kto wygra ?? ( xD) ja stawiam na God of War: Ghost of Sparta ale on nie ma szans x)