Hej,
Nie wiem czy słyszeliście o grze przeglądarkowej Golden Towns, ale jeśli nie, to czas najwyższy! :-) Gra polega na budowaniu i rozwijaniu swojego miasteczka, nie jest zbyt skomplikowana na początku, więc łatwo połapać się o co chodzi. W miarę rozwoju naszego miasta możemy budować różne budynki funkcyjne, rozbudowywać już istniejące, tworzyć własną armię i tak dalej. :-)
Gra szturmem zdobyła internet, rejestrując się wybierasz państwo, w którym zakładasz swoje miasto, Polska jest na chwilę obecną w czołowej trójce.
Zapraszam do rejestrowania się z mojego linku: www.goldentowns.com/?i=323906
Każdemu, kto zarejestruje się w ten sposób służę pomocą i wsparciem, wytłumaczę, jak najskuteczniej rozwijać miasto od samego początku, podpowiem czego unikać i tak dalej. Poza tym rejestrując się z mojego linku macie pewność, że podatki, które przyjdzie Wam płacić będę wzmacniać nasz kraj (przy rejestracji bez osoby polecającej zostaniecie losowo przydzieleni do kogoś, a więc... ;-)).
I najważniejsze na koniec. Gra oprócz tego, że jest miła i przyjemna, nie zajmuje wiele czasu i nie wymaga wkładu własnego... pozwala nam po pewnym czasie zarabiać złoto, które wymieniacie na prawdziwe pieniądze. Oczywiście nie po 3 dniach grania, ale przy niewielkim wkładzie czasu i pracy i przede wszystkim bez wpłacania nawet złotówki. Warto? ;-)
Jeśli lubisz strategiczne gry, szukasz czegoś, co nie zajmuje wiele czasu i w przyszłości przyniesie Ci zyski... Dobrze trafiłeś/łaś! ;-)