Witam chciałbym przedstawić grę internetową tzw. LOL, gra jest podzielona na typy gier(Więcej o grze jest link czyli poradnik ale najpierw przeczytajcie to) :
Klasyczna 5 graczy na 5 chodzi w niej o to aby z całą swoją drużyną zniszczyć tzw. nexus wroga.
Typ 3 graczy na 3 podobna tylko po prostu gramy 3 ludzi na 3 innych
Dominion 5 na 5 wraz z drużyną trzeba zdobyć jak najwięcej wież
Rankingowa zdobywa się punkty w rankingach po prostu chyba wiadomo
Oczywiści istnieje możliwość zagrania na pc czyli na boty poziom trudności jest dostępny na początkującym i podstawowym, jest także trening bojowy i samouczek.
W grze jest ponad 90 postaci a nowa postać wychodzi średnio co 2 tygodnie, bohaterów można odblokować poprzez punkty ip zdobywane na meczach. Jest też coś takiego jak rotacja darmowych bohaterów czyli co tydzień odblokowywuje admin paru bohaterów na tydzień. Typów bohaterów jest mnóstwo od potężnych magów aż po małych (niby nie groźnych) postaci.
Występuje też druga waluta rp (Punkty riot points) które będą kiedy automatycznie wbijemy 3 poziom (maksymalny poziom w grze to 30) dostaniemy 400 tych punktów(więcej o tym poniżej)
Za te punkty można także kupić skórki czyli np. jest jakaś postać np. wilk (oczywiście takiej nie ma xD) i za jakąś tam ilość można kupić skórkę która zmieni wygląd postaci, a także jeżeli nie mamy pierwszej waluty za tą oczywiście tez można kupić postacie.
Ten link który jest podany na dole służy do darmowej rejestracji ponadto admini tej gry (wiem bo sam nim jestem) wymyślili że co 15 osoba dostanie 1000rp a co 10 dostanie 950rp także co 1 osoba też coś dostanie ale konkretnie nie wiadomo bo najczęściej jest to losowe. UWAGA nie każdy link to zawiera niektóre są podrzucane i przerabiane przez wszystkich żeby kasa (rp) poszła do nich... Mój link 100% działa co trzeba zrobić żeby wszytko ładnie działało???
Trzeba wbić 5lv jeżeli nie zadziała to 10lv, jeżeli też nie zadziała to sam osobiście przeleje wam rp na konto oto mój e-mail : [email protected] proszę tak napisać "Wbiłem 10 lv i nic nie dostałem za to, bardzo bym prosił o przelanie tych pkt. rp (podajemy tutaj e-mail)" A ja już nie będę nawijał tylko podam link rejestracyjny:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f88123e30845062842768
Więcej o grze na oficjalnej stronie :
http://eune.leagueoflegends.com/learn/new_user_guide
Do zobaczenia na Fields of Justice !!!!!!!
O, nigdy o takiej grze nie słyszałem, a wygląda ciekawie, musiała się pojawić niedawno.
Dzięki za linka do rejestracji!
Co za okazja!
Uwielbiam takich gości...
Humm biorąc pod uwagę link do refa i to że podaje się za admina można by zrobić "mendę forumową" i go zgłosić :>