Gra kooperacyjna konsole/pc
Cześć.
Szukam gier w ktorych mozna kampanie wykonywac kooperacyjnie. Ja gram dużo, dziewczyna dużo mniej i nie lubi gdy sam przesiaduje w single playerze.
Odpadaja gry fpp, nie lubimy. Nuuuuuuda.
Moze to byc gra na PS3, Xbox One, PC(kazda platforma). Na wii u juz wszystkie przegrane ;).
Na chwile obecna naszymi ulubionymi grami sa Diablo 3 na xbox one i LoTR: war in the north na pc. Szczegolnie poszukujemy gry podobnej do tego wlasnie LoTRa. Mimo ze jest zabugowany jak zadna inna gra to frajda z niej byla wielka dla nas.
Gralismy tez w Magicka, Dont starve together, The Incredible Adventures of Van Helsing, Torchlighty.
Moby odpadaja, to moja branza ;).
Mmorpg.. hmm mozna rozwazyc.
Znam strone co-optimus, ale wg niej wychodzi ze nie ma juz dla nas nadzieji..
Tak mi szkoda ze takiego Middle-earth: Shadow of Mordor nie ma coopa jak lotr:win.
Pozdrawiam i dziekuje za kazdą propozycje
Divinity: Original Sin, Assassins Creed: Unity (żeby nie było, że nie ostrzegałem przed bugami i optymalizacją), Dying Light. Może coś się wam spodoba.
AC:U działa już bardzo OK. Akurat ogrywałem niedawno ten tytuł i byłem bardzo zadowolony :)
Te misje coop wymiatają i na PS4 nie ma problemu ze znalezieniem innych graczy. Oczywiście jak inni gracze próbują przynajmniej grać jak assassini i gra nie zamienia się w rąbankę.
Na Divinity: Original Sin poczekam chyba na premiere Enhanced edition na xbox one. Mozna bedzie grac w koopie na jednym ekranie jak w d3
Polecam gierke Chariot
http://store.steampowered.com/app/319450/
Przepiekna gierka ktora wymaga wspolpracy, szczegolnie bedziesz mial frajde z dziewczyna:)