Hej
Mam problem z Gothic 2 NK złota edycja na Win 10.. Mianowicie po włączeniu wyskakuje jakiś error d3 dderr coś tam. Instalowałem już system packi, fixy, directxy, zmieniałem te wartości w gothic ini z 16 na 32 itd i nadal to samo.. w trybie zgodności z każdym sys co tam jest do wyboru też lipa. Bez niczego też lipton.. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić by wkońcu go odpalić ? Bo mnie poje... jak w niego nie pogram xD
Z góry dzięki za odp ;)
X: XD3D_InitPer DX: Can't create D3DX context serio nikt nie ma pojęcia co z tym zrobiić ? :(
Gothiki ogólnie dostają pierdolca na nowszych systemach(Win 8, 10). Jak nie to, to coś innego...
Chciałbym Ci pomóc, ale nie wiem już jak. Wszystko co mi przychodzi do głowy już zrobiłeś. Sam teraz pogrywam w GII NK na W10 i wszystko działa jak należy. Mam PlayerKit'a oraz System Packa w wersji 2.6. Do tego zainstalowałem mody Vurt_s_Gothic_II_Graphics_Overhaul oraz DX11 i dalej wszystko śmiga. Nie mam pojęcia co może być powodem u Ciebie, że nie działa. Może zainstaluj te pakiety DirectX z płyty.
Zawsze zostaje kupno wersji gog, ktora powinna bez dodatkowej ingerencji dzialac bez problemu.