Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Gothic 3 - Community Patch 1.75 + Quest Pack 4.2 ? Zmierzch Bogów również ?

RPG
23.04.2013 16:33
claudespeed18
1
odpowiedz
claudespeed18
218
Call me Snake

Gothic 3 - Community Patch 1.75 + Quest Pack 4.2 ? Zmierzch Bogów również ?

Przymierzam się do Gothic 3, choć po tylu latach gra wygląda brzydko, łacznie z jej mechaniką i animacjami. Mimo dobrego patcha 1.75.14 wciąż mnie nie zachęca ale może warto spróbować.. Tylko czy grać od razu z tym Quest Packiem 4.2, chyba to jest wersja ze znaczkiem PL, konkretnie do patcha 1.75.14 , czyli posiada polskie podpisy ale z niemieckim dubbingiem czy tak? Działa to dobrze i w ogóle co daje? Nowe questy, czy też zmienia podstawowe, polepsza coś? Bo wiem że G3 jest tak obszerny w questy i świat że chyba dodatkowe nie są aż tak potrzebne, zwłaszcza że chcę przejść całą grę nie przekraczając 100h ;) A co ze Zmierzchem Bugów ? Podobno nie warty instalki ze względu na nudę, beznadziejność i jeszcze gorszą optymalizację mimo patchów.. są właściwie jakieś fanowskie dobre?

Jak już ktoś chętnie będzie polecał zagrać w grę to moze jakieś porady, wskazówki co robić, nie robić na początku? Dodam że jestem fanem gothicowych gier i grałem po kilka razy w 1 i 2+NK więc nie jest to noobowskie pytanie ;)

23.04.2013 16:46
ProTyp
😜
2
odpowiedz
ProTyp
176
random

G3 wygląda brzydko?

23.04.2013 16:56
claudespeed18
3
odpowiedz
claudespeed18
218
Call me Snake

bardziej podoba mi się grafika w Wiedzminie i Risen, choć jest przybliżona

23.04.2013 21:39
kęsik
📄
4
odpowiedz
kęsik
165
Legend

Przymierzam się do Gothic 3, choć po tylu latach gra wygląda brzydko, łacznie z jej mechaniką i animacjami.

Gothic III na maks wygląda lepiej niż 90% gier, który wyszły w przeciągu ostatnich 10 lat.

Tylko czy grać od razu z tym Quest Packiem 4.2

Tak.

chyba to jest wersja ze znaczkiem PL, konkretnie do patcha 1.75.14 , czyli posiada polskie podpisy ale z niemieckim dubbingiem czy tak?

Polskie napisy, bez audio.

Działa to dobrze i w ogóle co daje? Nowe questy, czy też zmienia podstawowe, polepsza coś?

Nowe questy, nowe NPCty takie tam...

A co ze Zmierzchem Bugów ? Podobno nie warty instalki ze względu na nudę, beznadziejność i jeszcze gorszą optymalizację mimo patchów.. są właściwie jakieś fanowskie dobre?

Totalnie beznadziejny, ale z najnowszymi patchami śmiga tak dobrze jak GIII. Można zagrać, na upartego...

Forum: Gothic 3 - Community Patch 1.75 + Quest Pack 4.2 ? Zmierzch Bogów również ?
RPG