Witam chciałęm zapytać czy grę gothic 3 + zmierzch bogów można przechodzić bez grania w 1 i 2?
Chodzi mi o to czy fabuła będzie do zrozumienia. I czy tak w ogóle wypada :P
nie grałeś w 1 i 2?
nie lubię cię
nie będziesz wiedział kompletnie o co chodzi więc nie zabieraj się
chodzi o to ze mam win 7 a czesc 1 i 2 nie chodzi na 7
Gothic I i II sa zdaniem wielu (i moim tez) lepsze niz G3. Lepsza fabula, inny klimat, mniej bugow i inne. Moze zainstaluj sobie drugi system ? Wiem ze Gothic I chodzim na Win 95, a takiego kupisz za gorosze
Przecież Gothic i Gothic II działają bezproblemowo na "siódemce" ba, nawet na wersji x64. Problemy pojawiają się tylko na kartach nvidii, musisz wtedy zainstalować starszą wersję sterowników.
Co wy chcecie to nowe zasrane pokolenie popatrzy na grafikę w gothic 1 i wyłączają grę.
Przeszedłem jedynkę, orientuję się w dwójce i przechodzę trójkę.
gothiki 1 i 2 działają bez najmniejszego problemu na win 7 tylko patha trzeba zainstalować. I śmiga pięknie. Gra w część 3 nie ma kompletnie żadnego sensu bez znajomości poprzednich. Nie chodzi nawet o znajomość fabuły - G3 fabuły zwyczajnie żadnej nie posiada. 1 i 2 natomiast jako gry biją 3 na głowę i cześć 3 jest warta uwagi TYLKO jako uzupełnienie części wcześniejszych dla fanów. Jako osobna gra - odpuść sobie.
Moze zainstaluj sobie drugi system ? Wiem ze Gothic I chodzim na Win 95, a takiego kupisz za gorosze
Mi się Gothic nie chciał odpalić, bo miałem przeglądarkę uruchomioną, jak wyłączyłem to od razu zaczął działać :P Uroki Windows'a 7, często duperele w czymś przeszkadzają...