Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Gothic 2 Remake - to co poprawić?

Forum Gry RPG
Odpowiedz
10.08.2026 07:28
Lukis'
1
odpowiedz
Lukis'
131
POZnańska Pyra

Gothic 2 Remake - to co poprawić?

Tak sobie przechodzę tego Gothica Remake, bawię się świetnie, zauważając nowe miejsca i rzeczy i doceniać, jak to fajnie jest zgrać bez minimapy i wskaźników. Wreszcie po prostu szukanie oczami.

No I jestem pewien, że powstanie G2R z Nocą Kruka. Tak juz pamiętając to co poprawiamy / rozwijamy?

Ja na pewno bym pokusił się o podejście pod temat palisady i terenu za nią. Nie pamiętam już, czemu PB zrobiła ten teren, ale potencjał spory dla Alkimia.

No i płynniejsze dogranie Nocy Kruka do G2 tak by nie zdradzał za wiele na początku (można opóźnić wejście dodatku w trakcie gry.

Co jeszcze byście dodali?

A w marzeniach, reedycja G3, ale taka konkretna.

10.08.2026 07:48
WolfDale
😎
2
odpowiedz
1 odpowiedź
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Nic, doskonałości nie da rady poprawić.

10.08.2026 07:52
Lukis'
2.1
odpowiedz
Lukis'
131
POZnańska Pyra

WolfDale a ta niedopowiedziana palisada zawsze mnie irytowała. dodałbym.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl