Gothic 2 a Noc Kruka

Forum Gry RPG
Odpowiedz
07.10.2013 08:39
1
odpowiedz
Aearvoth_NPC
68
Generał

Gothic 2 a Noc Kruka

Czy po skonczeniu watku glownego fabularnego Gothica 2 bede mogl zajac sie dodatkiem Noc Kruka?
Czy moze Noc Kruka bede musial przejsc w pierwszej kolejnosci, a dopiero potem zabrac sie za glowny watek?
Wiem, ze najlepiej byloby pewnie zagrac w Gothica bez dodatku, a potem z Noca Kruka, ale nie lubie przechodzic gier 2 razy pod rzad.

07.10.2013 08:46
Martius_GW
2
odpowiedz
Martius_GW
61
Generał

Zależy co wolisz. Dodatek mocno zmienia poziom trudności w lokacjach, ciężko będzie pójść drugi (może nawet pierwszy) do górniczej doliny zrobienia nowego obszaru.

07.10.2013 08:46
marszym
3
odpowiedz
marszym
98
Let The Sky Fall

Oj widać mało wiesz... Poza tym, że dodatek dodaje całą nową krainę to jest z grą nierozerwanie związany. Nowa kraina jest co prawda w drugim akcie, ale przedmioty, zadania, zupełnie inny balans rozgrywki - to wpływa na całą grę.

@up - tak, poziom trudności znacznie idzie w górę. Dlatego najpierw kierujemy się na Jarkendar (kraina z dodatku) a dopiero potem do Górniczej Doliny.

07.10.2013 09:24
😊
4
odpowiedz
Aearvoth_NPC
68
Generał

Hmm, skoro tak to zagram jednak najpierw bez dodatku. W sumie Gothic 1 na tyle mi sie podobal, ze przeszedlbym go drugi raz z czyms nowym. Mam nadzieje ze tu bedzie podobnie.

07.10.2013 09:52
5
odpowiedz
Plane-iz_NPC
227
Legend

Najlepiej od razu grać z Nocą Kruka.

07.10.2013 09:56
marszym
6
odpowiedz
marszym
98
Let The Sky Fall

Gothic 1, powiadasz? Nic oficjalnego nie ma, ale mogę polecić mod Mroczne Tajemnice.

08.10.2013 09:36
7
odpowiedz
Severus_Vincicon_NPC
43
Konsul

Proponuje zagrać od razu z dodatkiem. Gra trudniejsza, ale ciekawsza .

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl