Zatrzymałbym się, ciało fajne, cyc nie za duży tak jak lubię, takie chudzinki zwykle mają fajne tyłki jak wypną, trochę uśmiech jak ten lekkoatleta bez nóg co zastrzelił dziewczynę swoją w Afryce ale nie będę narzekał, mocne 8/10 i ostra jazda bez trzymanki na tylnej kanapie auta :)
jakby się nie uśmiechnęła to każdy oprócz Biedronia by się zatrzymał :P
"piorunujący" uśmiech :[]
Wraz z G. B. życzę STO LAT!
spoiler start
Ta dziewczyna wyskakuje wszystkim czy GOL jednak zainwestował w więcej obrazków bo ostatnio widziałem zdjęcia tylko z nią w tym Mi jakiś czas temu też trafiła się niewiasta z "piorunującym" uśmiechem :P
spoiler stop
Najlepszego , zdrowia szczęścia, wspólnego dziecka z sąsiadem i tanich używanych kart.. :D
Dziękuję, cholera w klasie miałem dwóch z 1 stycznia więc konkurencja by była a tak to byłem zawsze najmłodszy ;) za to najsilniejszy ;)
Marcin - obrazki są dodane. Kiedyś ich nie było i dostawałeś tylko jakieś tam mangi itd.
Najlepszego, nie co roku obchodzi sie 30;)
Co do obrazka - trochę seksistowski, pamietajmy ze kobiety trzeba szanować :)
Ano pamiętał :-)
Dziękuje i innym jubilatom też tego życzę - a nawet więcej.
PS.
Ja w klasie miałem kolegę z 27.12
Może jakaś pani pochwali się? :)
InGen - Nie byłoby tej konkurencji, bo gdybyś był styczniakiem, to byś wylądował w rocznikowo późniejszej klasie :P
Jeszcze raz najlepszego.
btw jak to było za dzieciaka obchodzić urodziny w święta, nie denerwowało cię, że prezenty w zasadzie raz w roku były?
Wert => ładny puszek okruszek, lepszy niż "piorunujący" uśmiech :p. I podziel się "wszystkimi marzeniami" patrząc na zdjęcie obok :) ... Albo nie, bo jeszcze się nie spełni ;). Sto lat!
Od kiedy to takie dupencje daja na tych obrazkach? :D
Moj brat jest z 29 grudnia hehe
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i szczęścia!!! :)
Wszystkiego Najlepszego :)
Lilus - ja mam pamięć bardzo dobrą ale bardzo krótką, Ty gdzie swą osadę założyłaś? :)