GOL a Bf3 ;)?
Z racji tej ze jestem chora i sobotę spędzam na zaległościach w newsach, szukałam jakichkolwiek informacji na temat bety bf3, zauważyliście ,że ani na golu a ni na gameplay'u Nie ma żadnych negatywnych informacji z pola bitwy? Czyżby gol dostał jakiś zakaz? Czysta ciekawość ;)
Zajrzyj na ostatnie tematy z BF3. Tam ludzie wylewaja swoje zale i chyba slusznie.
Sethlan - Dzięki ale nie o to mi w sumie chodziło ;)
Nie ogladalem materialow z TVGRY.pl - ale tam byc moze troche ponarzekali na bete. Zreszta, mysle - ze nad beta nie ma co sie zastanawiac - nic nie mowiac, wiadomo ze beta zostala spaprana. Ciekawe, jak to sie bedzie mialo do finalnej wersji gry.
Placa im za reklamowanie a zreszta ja chyba nigdy nie widzialem aby bete gry komentowali. Jezeli jestem w bledzie sorka poprawcie mnie ; )
[1]agnieszkaBO ---> tak masz rację, dostaliśmy zakaz oceniania gier przed premierą.
Soulcatcher ale bete moglibyscie jakos skomentowac nie? :) Jakas krotka notka o tym jak to tam sie w to gra czy sie dobrze gra itp. Niektorych trzeba przekonac :)
Wlasnie beta sie sciaga :)
Ja mogę chętnie pomarudzić na betę bo naprawdę jest na co marudzić ale od początku. Przede wszystkim gra ma masę błędów wiem, że beta ale do premiery został nie cały miesiąc więc co oni sobie myślą? IMO gra będzie dopiero normalnie działać na przełomie grudnia więc odradzam kupno w premierę bo ilość bugów jest naprawdę OGROMNA!! (a pamiętam jak marudziłem na błędy w becie MOH teraz widzę, że tak naprawdę to on się chowa przy becie BF3) pomijając już te bugi następną irytującą sprawą jest kampienie "pierwsza strefa" to same krzaki na całej mapie praktycznie... kamperów jest od grona i jeszcze więcej, w dodatku mapa jest bardzo, źle zrobiona bo praktycznie z respa broniących się można ostrzelać atakujących... Następną i chyba najbardziej mnie wkurwiająca rzeczą jest to jak ginę oraz takie starcia 1vs1. Nie raz wyszedłem z siebie gdy wpakowałem w gościa 20 naboi (trafione bo widać jak celownik się zmienia) a on we mnie 2 i leże!! No dosłownie... dostaje raz bo to czuć nie raz padałem "poprawnie" i było widać sporą różnicę. W BC2 też tak było i to denerwowało ale tutaj jest to IMO z 5x mocniejsze. Albo sytuacja gdzie ostrzeliwuje drzwi z CKM a tam wychodzi model i na lajcie pakuje mi 2 kulki w dupe i leże. Ciekawe jak przeszedł przez mój ogień co?
Następną sprawą jest destrukcja tak zachwalana której nie ma... niby da się tam jakieś pierdołki rozwalić ale ogólnie krok w tył przy BC2.
Jest sporo fajnych rzeczy... no może nie tak sporo... balans klas wydaje się fajny, grafika, animacje i to chyba wszystko godne uwagi.
Zdecydowanie nie polecam BF3, sam chciałem kupić ale postoję.. może kupie w przyszłym roku jak stanieje i będzie grywalny. Zamiast BF3 polecam wybrać coś innego bo premier jest masa do grudnia. Ja sam kupie fife 12 i dark soulsa bo nie mam zamiaru płacić grubej kasy za pół produkt.
No to ju na poczatku mamy roblem z odpalenie BF3 bety na PC. Wyskakuje okienko ,ze potrzebuje update do nvidii. Minimum wymagany jest driver wersji 285... Najnowszy driver n vidii to 280. Cos takiego na 285 nie istnieje.
Nie wiem czemu odpala tez z przegladarki.
No dobra jakos mi sie zaladowala. Nie wiem o co chodzi ale zagram na ps3 i dopiero cos napisze bo nikogo nigdzie nie wodze a ciagle mnei zabijaja. Nawet swoich nie moge dogonic.
Ten sterownik jest jeszcze w fazie BETA - http://www.nvidia.pl/object/winxp-285.38-beta-driver-pl.html
Windows xp :/
no to znajdz sobie wersje dla swojego widowsa, w czym masz problem ?
Gdzybys rozumial co jest napisane w [10] to bys wiedzial
delstar ==> Przeczytaj uważnie, co było pisane od roku i znajdź słowo-klucz "Windows XP"....
http://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/
legrooch ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ja mam win 7 ultimate i szukalem sterownika 285.xx do tego, ktory nie istnieje. [12] Pokazuje mi ten sterownik ale na xp. Rownie dobrze mogl pokazac dla maca lub linuxa. Co mi po tym jak tego nie posiadam.
delstar - nie istnieje?
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.38-beta-driver.html
Wczoraj sprawdzalem i nic nie znalazlem. No coz ... bywa. Dzieki
W Betę gra mi się tak średnio.. duży chaos, nie łatwo się zorientować gdzie się jest, strzały znikąd. Nie rozumiem jednej rzeczy - dlaczego nie dali jakiejś fajnej mapy (nawet 3d) aby można było sobie przejrzeć i zaznajomić się z levelem :/
Grafika na PC - przeciętna (daleko do tej z trailerów), a fizykę można między bajki sobie włożyć. Tyko niektóre ściany można demolować (ale dlaczego tylko niektóre??? - kompletny bezsens).
W parku nie ruszysz choćby ławki czy pomniku :/
Dodatkowo głupowate komunikaty z driverami 285. Trzeba samemu w googlu wpisać nazwę drivera i ściągać jakieś wersje Bety sterownika. Kogo to kur.. obchodzi? powinni dać od razu jakiegoś linka czy pociągnąć z automatu.
Mimo, że czasami fajnie się gra (zawsze takie multi są całkiem ok) to mam mieszane odczucia.
Nie rozumiem tej Bety. To się ma kompletnie nijak do tego co pokazywali w trailerach.
I jeszcze jedno - ja w Batka nie grałem od czasów Batka 2 (czyli wszystkie Bad Commany i te przyszłościowe wersje mnie ominęły), mimo, że wiem z grubsza o co chodzi, to wiele rzeczy jest dla mnie nie do końca zrozumiałych.
Np wszystkie klasy postaci: widzę jak wyglądają, jakie mają bronie, jaki ekwipunek, czym się różnią, ale jak to się przekłada w praktyce na polu bitwy - tego już się mogę tylko domyślać i samemu próbować (nie chodzi o to, do czego służy apteczka ale np czym dokładnie różnią się bronie między sobą)
delstar ==> Zamiast pisać skrótami i zmuszać innych do szukania i klikania we wszystko wystarczyło zamiast "Windows xp :/" napisać "Podany link jest do sterowników dla XP".
Proste, nie?
A sterowniki dla Windows Vista/7 są dostępne od kilku dni.
"powinni dać od razu jakiegoś linka czy pociągnąć z automatu."
Jaki dekiel.....
[19] +1
A tak IMO to lepiej dla nich by było jak by bety nie wydawali dlaczego? Już stracili spoooro nabywców, a bez bety uwierzył bym w trailery.
Ja sie odsunalem od BF3 - grzecznie podziekowalem - kupie Skyrim, MW3 i Batmanka. Zreszta, BF2 byl zarabisty pod wzgledem klas - Szkoda, ze w BC2 - wszystko polaczyli: Grenedier + Mechanik = Mechanik,
Zolnierz Wsparcia + Szturmowiec = Szturmowiec, Sanitariusz = Medyk, Snajper = Snajper i zostaje Komandos, ktory zostal odsuniety. Wychodzi na to, ze w BF2 mielismy 7 klas, a w BC2 tylko 4 - Glupie posuniecie ze strony DICE/EA.
[19] jak chcesz mapy w 3d to wbij sobie na serwer gdzie jest 0 graczy i pozwiedzaj. :D
Sethlan - połączyli klasy bo suma sumarum mało ludzi (albo rzadko) wybierało Grenadiera czy komandosa. To akurat moim zdaniem na plus.
Lepiej trochę zuniwersalizować klasy i dać graczom mniej powodów do zastanawiania się którego człeka wybrać.