GetinBank Blokada

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.05.2013 14:50
Morbus
1
odpowiedz
Morbus
250
settler

GetinBank Blokada

witam
zalozylem niedawno konto w Getinbanku. Na chwile obecna przelewam moje pieniazki z PKO gdzie dostaje wyplate gdyz jeszcze nie zglosilem w pracy mojego numeru konta. zalogowalem sie przez internet widze moje saldo itp jednak po nacisnieciu na dane mojego konta jest zakladka "blokada" i jest w niej ponad 360zl :> co to moze byc ? Z jakiego powodu Geting zaklada blokade ?:> nic mi nie wiadomo o srodkach nierozliczonych itp

04.05.2013 15:02
Raistand
2
odpowiedz
Raistand
190
Legend

Płaciłeś cos ostatnio karta? Cokolwiek. Zakupy w Tesco, paliwo, wypłata z bankomatu?
IMHO powinieneś mieć podane co to za blokada (jakiej transakcji dotyczy)

04.05.2013 15:14
Morbus
3
odpowiedz
Morbus
250
settler

placilem 2 godiny temu za paliwo 200zl i jest to wyswietlone w szczegolach :> jednak nie doszukalem sie kwoty ktora jest w blokadzie w moich wydatkach :>

04.05.2013 15:18
Raistand
4
odpowiedz
Raistand
190
Legend

A poniedziałek albo we wtorek? O czwartku nie mówiąc?

Nie wiem jak ten twój bank pokazuje i co ale weź pod uwagę, że od środy banki praktycznie nie pracują.
Może pokazywac sumę blokad jako jedną kwotę. Nie wiem. Na oczy tego systemu nie widziałem.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl