GeForce Experience

Forum Komputery
Odpowiedz
26.12.2015 12:43
1
odpowiedz
zanonimizowany1109043
11
Konsul

GeForce Experience

Witajcie . Chcę otworzyć panel GeForce experience zeby pobac sterowniki najnowsze ale wyskakujem i ten komunikat co za problem jak go rozwiązać?

"geforce experience encountered an error and must close"

26.12.2015 13:15
2
odpowiedz
Raxel
34
Centurion

Dołączę się do pytania.

Mam podobny problem od kilku dni, gdy chcę pobrać aktualizację sterownika wyskakuje : Nie można się połączyć z witryną firmy NVIDIA, spróbuj ponownie później.

Czy każdy tak ma, czy to mój komputer?

26.12.2015 16:06
modrzew
3
odpowiedz
modrzew
243
Nuka Cola

Ja w tego typu przypadkach pobieram sterowniki ze strony nvidia:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Dzisiaj właśnie ściągnąłem i zainstalowałem i nie było żadnych problemów.

@Raxel - raczej problem występuje u Ciebie. Gdy sprawdzałem u siebie to wyskoczył komunikat o nowych aktualizacjach (łączył się z witryną NVIDIA). Wejdź na strone nvidia i pobierz bezpośrednio.

@piorkos94 - odinstaluj sterowniki geforce i zainstaluj pobierając wcześniej ze strony podanej wyżej, albo bez odinstalowania zainstaluj to program sam tak jak poprzez GeForce Experience powiadomi Cię o tym, że odinstalowuje za Ciebie starszą wersje sterowników i zastąpi nową.

26.12.2015 20:48
4
odpowiedz
Raxel
34
Centurion

Dzięki, pobrałem ze strony i wszystko jest ok.

26.12.2015 23:45
5
odpowiedz
zanonimizowany1109043
11
Konsul

A u mnie juz nie pokazuje ze sa dostepne nowe sterowniki ale nastepnym razem sciagne ze stronki nvidii chyba macie racje, lepiej bezpośrednio.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl