Gdzie są absurdy w MW2/3 ?
Dużo osób o tym pisze, a ja nie widzę niczego takiego co naprawdę nie miałoby żadnego sensu.
Jakieś przykłady?
[2] +1
Filmik na tvgry z trójki trochę pokazuje: kosimy chyba ze 3 śmigłowce(które z daleka zrobiłyby piekło na ziemi) i kompanię ruskich(rzucających się przed nasze pociski) najpierw "własnoręcznie", następnie za pomocą zdalnie sterowanego gatlinga po to, żeby na koniec zjechać na dupie 100 metrów po zboczu jak na dupoślizgu i strzelać dalej.
Koncowka Modern Warfare 2.
Kiedy podchodzimy do Sheparda z nozem, on wytraca go z reki zeby nastepnie wbic go nam w brzuch.
Az w koncu bedziemy mogli ten noz z brzucha wyciagnac i rzucic nim w Sheparda.
Jakby juz podchodzac do typka nie mozna by bylo rzucic tego kozika.
MW2 to ta gra gdzie wysadzono nuklearke nad miastem aby "zestrzelic" nia ruskie smiglowce? Gdzie rosyjska piechota nie dosc ze uzbrojona byla w zbieranine broni z calego swiata to jeszcze co 3ci karabin mial sensor wykrywania ruchu/bicia serca/termowizje? Gdzie najwazniejszym punktem oporu jest Burdel King?
Nieee, zero absurdow. WOGOLE ich tam nie ma.
W MW2 to na pewno rozpętanie 3 wojny światowej przez to, że na rosyjskim lotnisku znalezione zostało ciało tajnego agenta amerykańskiego. Raz, że to był tajny agent, wiec skąd mogli znać jego tożsamość, kraj pochodzenia itd. Dwa gorsze rzeczy na świecie się dzieją i jakoś 3wś jakoś ciągle nie widać.
Ponadto 2 współpracujących spiskowców nagle rzuca sobie do gardeł z niewyjaśnionych przyczyn.
Do tego mamy jeszcze tajemniczą walizkę w której nie wiadomo co jest i nie ma to żadnego wpływu na grę (nie wiem jak w mw3 jeszcze nie grałem).
Ponadto 2 współpracujących spiskowców nagle rzuca sobie do gardeł z niewyjaśnionych przyczyn.
Kogo masz na myśli?
Do tego mamy jeszcze tajemniczą walizkę w której nie wiadomo co jest i nie ma to żadnego wpływu na grę (nie wiem jak w mw3 jeszcze nie grałem).
W której misji była owa walizka? Bo jej nie pamiętam ;d
[9]
Kogo masz na myśli?
Postaci z MW2 szczególnie nie pamiętam, ale o ile się nie mylę to była taka akcja z amerykańskim generałem i tym terrorystą.
W której misji była owa walizka? Bo jej nie pamiętam ;d
Po restauracjach się bodajże biegało i kogoś chroniło. Pamiętam, że walizka została otwarta, nie pokazano co w niej jest, wszyscy się zachwycali, a nie pojawiła się później ani razu.