Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Gdybyś obudził się w 1990 roku...

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
14.08.2026 22:01
Grinosek
1
odpowiedz
Grinosek
4
Legionista

Gdybyś obudził się w 1990 roku...

Wyobraź sobie, że otwierasz oczy i jest 1990 roku. Masz swoją obecną wiedzę i pamięć, ale jesteś w realiach sprzed ponad 30 lat.

Co robisz?

post wyedytowany przez Grinosek 2026-08-14 22:02:17
14.08.2026 22:03
Papa Nurgle
2
1
odpowiedz
Papa Nurgle
38
Generał

W 1990 roku bawiłem się świetnie bo nie żyłem.

14.08.2026 22:14
mgr. Kuba
3
odpowiedz
mgr. Kuba
173
-

Czyli że po takiej pobudce w 2026roku miałbym +36lat niż mam teraz? Dziękuję. Nie chce.
Zanim bym się dorobił na bitcoinie to i tak byłbym już stary, chociaż być może po drodze mógłbym wymyślić facebooka czy kult produktów proteinowych to i tak nie chciałbym przeżywać swoich ostatnich lat przed 40stką w szarnej brudnej bandyckiej Polsce (chociaż nie zaprzeczam że miała swoje uroki i plusy)

Ale tak poza tym, został bym światowej klasy scoutem piłkarskim, agentem tych piłkarzy również - przy okazji ;)

EDIT: ale czy w takim razie mógłbym nie dopuścić do narodzin jakiś osób które zostały spłodzone po 90tym? :d

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2026-08-14 22:22:19
14.08.2026 22:23
claudespeed18
4
1
odpowiedz
claudespeed18
229
Call me Snake

Poszedłbym do babci na jabłecznik. Skończyłoby się wygonieniem i przeklinaniem od szatanów gdybym zaczął tłumaczyć kim jestem :D

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl