Garry Mod, coś trzeba dogrywać?

Forum Inne Gry
Odpowiedz
21.02.2014 23:01
1
odpowiedz
zanonimizowany976521
2
Chorąży

Garry Mod, coś trzeba dogrywać?

Na razie mam czystą wersję na steam. Jednak gdy oglądam na youtube filmiki to tam są jakieś kable i chipy potrzebne do robienia ciekawszych aut i nie znalazłem tych kabli i chipu, może przeoczyłem coś na liście Narzędzi? A może muszę coś pobrać? Byłbym wdzięczny gdybyście powiedzieli co pobrać.

A na marginesie, wlazłem na jeden serwer i tam budynki niektóre miały zbugowane tekstury, jak to naprawić? To raczej mapa robiona przez ludzi.

22.02.2014 12:13
2
odpowiedz
zanonimizowany976521
2
Chorąży

nikt nie wie?

22.02.2014 12:20
Placek89
3
odpowiedz
Placek89
120
GameAddict

Jak naciśniesz na Gary's Mod w swojej bibliotece to po prawej stronie pod listą znajomych będziesz miał taki niebieski znaczek STEAM WORKSHOP, jak klikniesz na przeglądaj to wyświetli Ci się lista wszystkich elementów i dodatków stworzonych przez społeczność. Jak znajdziesz coś ciekawego to klikasz tylko na subskrybuj i samo się ściągnie.

22.02.2014 14:45
😱
4
odpowiedz
zanonimizowany976521
2
Chorąży

[3] dzięki, a wiesz skąd pobiorę Easy Engine Mod przez grę? Możliwe to w ogóle? W Workshopie w wyszukiwarce nie znajduje mi tego moda, za to znajduje mi auta, które wymagają tego moda.
Mam z google pobrać tego moda i ręcznie wrzucić gdzieś do katalogu steam wg instrukcji? I poza tym modem znasz nazwę moda dodającego jakieś CHIPY i okablowanie tak by łączyć chip z prędkościomierzem lub kołami i wybrać odpowiednią opcję jak na filmikach z youtube?

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl