Fuel - co sądzicie o tej grze?
Generalnie jestem prawie zdecydowany na Split/Second, ale gdzieś na horyzoncie majaczy mi się Fuel i zastanawiam się czy ta gea w ogóle jest dobra, bo opinie są skrajne. Mniejszości się bardzo podoba, mniejszości się nie podoba. Co myślicie? Pozostać przy Split/Second?
Dla mnie super. Wieeeelka mapa jest dużym plusem. Nie ma niewidocznych ścian na trasie. Bardzo dobra gra.
jedno i drugie nudne jak cholera
przy Burnout Paradice: UB się o wiele lepiej bawiłem
Barthez --> Grałem w Fuel oraz Split/Second i wiesz co? Fuel jest strasznie nudny, bierz Split/Second i to natychmiast. Na początku byłem specyficznie nastawiony do tej gry, ale po odpaleniu pełnej wersji po prostu opadła mi szczęka gdy zobaczyłem co się dzieje na ekranie. Rewelacyjny telewizyjny show, klimat, gameplay (niszczenie otoczenia,zmiana trasy itd) coś totalnie uzależniającego. Tylko nie miej do mnie pretensji jak po wyjściu z gry i spojrzeniu na Twoją lewą rękę na zegarku zobaczysz 4 nad ranem....
Gorąco polecam!
Fuel jest... bez jaj. Ma fajne rzeczy, z kumplami fajnie wjeżdżało się na wielkie góry itd., ale w tym wszystkim brakuje jakiegoś charakteru, wozy suną sobie niczym nad ziemią, single jest nudny, model jazdy naprawdę kiepski i wyprany z frajdy... z tych dwóch S/S, ale ktoś polecił Burnout Paradise - jeśli nie grałeś, musisz. Dla mnie to wyścigi wszech czasów.
Burnout Paradise mam, FlatOuty też mam, szukam więc jakiejś gry podobnej do nich :) Typowej zręcznościówki z bajerami. Blura z miejsca wykreśliłem, został S/S i Fuel ;)
weź S/S, co prawda miałem DEMO na PSP, ale wszystkie bajerki były :)
Nie wiem co Ty tu jeszcze robisz, mam Tobie wyboldować? Proszę: Split/Second ;).
Fuel opiera sie na Windows Live : /
Ten argument powinien wystarczyć do podjęcia właściwej decyzji.
I jak?