Forza Motorsport 4 - wyścigi multi / Klub GOL?

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
13.12.2012 14:43
jasonxxx
1
odpowiedz
jasonxxx
155
Szeryf

Forza Motorsport 4 - wyścigi multi / Klub GOL?

Czy ktoś ściga się po sieci?
Wiem że gra nie jest najmłodsza, ale najstarsza też nie jest.

Można by założyć klub GOLowy i spotykać się na torze.
Jeśli zebrałoby się parę osób, sądzę, iż zabawa byłaby przednia.

spoiler start

kiedyś wypaliło z F1 i rFactorem i liga ma teraz już chyba z 5 lat, więc co mi szkodzi zaryzykować :D

spoiler stop

13.12.2012 15:28
2
odpowiedz
albz74
134
Legend

Jest motoklub GOL już założony, chociaż nie nie odpalałem gry z rok już dobry, nie wiem co się dzieje.

13.12.2012 15:44
jasonxxx
3
odpowiedz
jasonxxx
155
Szeryf

A to nie wiedziałem.
Szukam osób do pościgania, bo niby otwarte serwery cały czas pełne, ale trzeba mieć szczęście żeby znaleźć przyzwoitych ludzi do gry [czyt.] takich co mają pojęcie o zasadach motorsportu i hamują przed zakrętami.

13.12.2012 15:53
4
odpowiedz
albz74
134
Legend

Sprawdź, MichalRaven założył. Ja obecnie nie mam czasu już, więc do niczego się nie mogę zobowiązywać, aczkolwiek ma to sens żeby się wspólnie ścigać.

13.12.2012 15:57
jasonxxx
5
odpowiedz
jasonxxx
155
Szeryf

OK, obczaję.
Ja też czasem za bardzo nie grzeszę, ale dwa razy w tygodniu znajdę 2 godzinki po 20 :)
Swoją drogą, dziwi trochę brak aktywności w tej grze na "największym forum internetowym o grach w PL".

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl