Filmweb - czy wam też tak koszmarnie działa?
Jak w temacie.
Od jakiegoś czasu wpisując tytuł filmu mogę spokojnie wejść na imdb, wpisać go jeszcze raz i przeczytać opis zanim to nasze gówno się załaduje.
Co tam się dzieje, kto to administruje?
Potwierdzam ,ale zauważyłem dopiero takie lagi po 16 jak przeglądałem neta akurat. Pewnie serwery poszły ,ale nie tylko im bo steam coś też dzisiaj nie w nastroju jest.
Codziennie jeden wątek o zamulonym Filmwebie. Kto założy taki wątek jutro?
Wczoraj miałem takie problemy, dziś już nie.
Dzisiaj też muli, choć inaczej. Raz mi nawet czcionkę zmieniło ;)
Gdy pięć minut temu chciałem obejrzeć obsadę filmu, było ok. Nie mogłem natomiast wejść do recenzji. Teraz dobrze działają recenzje, ale nie mogę zobaczyć komentarzy filmwebowiczów.;)
Ostatecznie otrzymałem komunikat "Serwis chwilowo niedostępny. Przepraszamy." (czy coś w ten deseń). Ale to było dwie minuty temu. Teraz jest w porządku :D
Nie wątpię, że niektórym Filmweb działa bez zarzutu. Ale nie o to chodzi by niektórym... Codziennie zakładane wątki o zamulonym Filmwebie (nie tylko na forum GOLa) dowodzą, że problem istnieje ;) Nieprawdaż?
Prawdaż!
Rzadko tam wchodzę, i dziś po raz pierwszy chyba spotkałem się z tym, że nie działa.
W tej chwili mi się w ogóle nie ładuje, a wcześniej pełne załadowanie każdej strony trwało z 5 minut.