fatalna jakość w skype

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.08.2014 16:17
1
odpowiedz
zanonimizowany1024394
4
Centurion

fatalna jakość w skype

Jak znajomy udostępnia mi obraz przez skype (screen share) to widzę niezłą jakość w anime, jak film odpala to jakość obrazu w miarę ok, jednak lekko klatkuje, ale to nie ważne. W notatniku widzę napisy jego świetnie. Zupełnie inaczej jest gdy ja udostępnię mu swój ekran, wtedy jakość jest fatalna, a napisy na ekranie moim są dla niego ledwo czytelne. Jednym słowem tragedia.

Ja mam szybszego neta od niego, 30 mbitów, on może z 12 mbitów ma. On ma blaszka, a ja lapka z netem przez WIFI (na speedtestach net działa szybko). W czym tkwi problem? Dodam, że sprzęt mój pozwala na granie w Crysis 2 bez problemu jak i w inne gry i wątpię by skype wołał od razu core i7 do udostępniania ekranu z notatnikiem. Może problem z połączeniem jakiś występuje? Coś z portami? Albo nie wiem. Może wy coś wiecie, może mieliście podobny problem?

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl