Far Cry 3 wyłącza się
Witam!
Chciałbym przedstawić wam mój problem i uzyskać pomoc. Chodzi o grę Far Cry 3, poszedłem do sklepu kupiłem zainstalowałem i wiadomo chce sobie pograć ale nieee bo ten kaleczny uplay się musi wpi****lić. A dokładniej to tak że FC3updater ściąga mi patcha 1.04 no ok niech ściąga, gdy ściągnął to zainstalowałem a tu jeb wyskakuje okienko że musze pobrać patcha bo mi się gra nie uruchomi, no to dobra już troche wkurzony ściągam 1.05 po ściągnięciu instaluje włączam i.....pojawia się okienko launchera i gra się włącza jednak za okienkiem launchera zauważyłem że pojawiło się okienko "Thanks for playing far cry 3" czy jakoś tak i pojawia się że grałem w niego 0 minutes O.o wiem że nie powinno być tego przy włączaniu bo grę kupiłem tydzień po premierze i już wcześniej w nią grałem. Dobra idziemy dalej więc tak włączyłem pojawia się wczytywanie i te przeskakujące bronie :) i potem te lustrzane odbicie tego kolesia (chyba vassa) i gra się laguje, pojawia się kursor z windowsa a pięć sekund później wyskakuje że FC3 przestał działać a dokładniej FC3d3d11.exe nie wiem o co chodzi mam najnowsze sterowniki do grafy windows to 7 x64 SP1 patch też najnowszy bo to 1.05 więc o co chodzi? Pomocy!!! Próbowałem włączyć przez DX9 ale wtedy nawet wczytywanie sie nie pojawia, powie mi ktoś o co chodzi kiedyś grałem cały rok i kłopotu nie było a teraz takie coś. Podobno wina leży po stronie tego zasranego uplaya który nic nie daje a wk**wia. Próby ominięcia uplay też nic nie dają: cracki NO-DVD, RELOADED i inne też nadają się tylko do kosza.
Ej dobra gra działa, zrobiłem reinstall odłączyłem neta i bez jakiegokolwiek patcha włączyłem gre na wersji 1.00 o.O i w ogóle nie wiem jak to się stało bo nigdy wcześniej nie dało sie na tym patchu gry za chiny włączyć.
Temat do zamknięcia