O ile od początku gram z łukiem i po cichu (wszystkie posterunki wyzwolone bez kontaktu wzrokowego) tak w głównym wątku mam ochotę rozwalić komputer w drzazgi. Mam się dostać do
spoiler start
bazy najemników i przebrać w ich ciuch. O ile na początku manewrowanie między nimi nie sprawia problemu, o tyle po chwili jest ich tylu w jednym miejscu że po prostu nie mogę tam kurwa wejść bez zauważenia - rampa prowadzi lekko w dół, w przejściu stoi heavy sukinkot, z boku jeszcze jeden, obok dwóch żołdaków. Cokolwiek zrobię zaraz mnie ktoś zauważa i wznosi alarm. Znalazłem z boku przejście w skale które umiejscawia mnie centralnie przed wejściem, ale to dużo nie daje. Jak to kurwa przejść?
spoiler stop
Dodam że mam umiejętności "ciche" wszystkie uaktywnione. Jest jakieś boczne przejście czy mam po prostu przestać grać, bo frustracja spowoduje zator w mózgu? :)
to ciekawe, bo ja przeszedłem ten fragment "na pałę" na najtrudniejszym poziomie trudności
na pewno jest jakies boczne przejscie, sprawdz na yt, no i pamietaj o tym ze rzucajac kamieniem mozesz na chwile odwrocic uwage straznikow
No tak, aż mi głupio że nie jestem tak dobry w gierkę jak paru nerd-komandosów...
No tak, aż mi głupio
Goood
Edit// A tak na serio to Ci nie pomogę, bo nie pamiętam aż tak dokładnie jak to wszystko wyglądało. No i miał bym problem z opisaniem tego.
Sprawdź na YT
Trzymaj - http://youtu.be/01ngk-j7ftI?t=11m19s
Bankowo jest tam jakieś przejście, które na luzie da się przejść.
Nie przestawaj grać w FC3 :)
Też się głowiłem jak przejść ten moment, ale jest inne, ciut ukryte przejście.
A tak przy okazji, Far Cry 3 zupełnie mnie nie wciągnął. Nie bardzo rozumiem zachwyty nad grą.
Przecież to jest banalne.. A gra zajebista, najlepszy fps od czasów BioShocka. Mnie wciągnęła na maksa.
Ok, poszło od razu - Po obejrzeniu filmiku zobaczyłem że można jednak przejść pod rampą, przedtem chyba po prostu w złym miejscu próbowałem i wbiłem sobie w łeb że nie da się tędy przemknąć. Senk ju.