Fantasmagieria - Podcast 657 - “Rozpalony dyspozytor”

Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz
26.11.2025 19:12
1
odpowiedz
Zangieov
197
Konsul
Wideo

Fantasmagieria - Podcast 657 - “Rozpalony dyspozytor”

Kiedy pisałem na twitterze o utracie tożsamości przez serię Call of Duty, nie sądziłem, że ten mem, jak prawdziwy wirus, rozprzestrzeni się po całej komentującej grosferze i powtórzenie go już w najpodcaście nie będzie niczym odkrywczym (nie przypisuje sobie autorstwa). Nagrywaliśmy ten odcinek zanim przesłuchałem inne podcasty i gdybym wiedział, że każdy bez wyjątku będzie tylko o tej tożsamości to pewnie użyłbym innych górnolotnych słów jak charakter, esencja, autentyczność, sens, istota, utrata ducha. To mój disclaimer, ale niech mnie.

Grą odcinka jest nowa gra od weteranów nieistniejącego studia Telltale, którzy pod nową banderą AdHoc przygotowali epizodyczną grę Dispatch. Prosty symulator dyspozytora superbohaterów przepełniony interaktywnymi filmami przerywnikowymi, o jakości, której ze świecą szukać u dużych vodów.

Będzie też podsumowanie przygody w The Outer Worlds 2, będzie o zabawie z sikawką, będzie polecenie czegoś do czytania (grube albumy, i ulotkowe magazyny), ale i nie tylko!

(00:00:00) Gidze śnieg
(00:03:02) 20-lecie 360-tki
(00:32:37) Powerwash Simulator 2
(00:50:41) Dispatch
(01:33:54) Call of Duty: Black Ops 7
(01:57:28) The Outer Worlds 2
(02:24:12) Magazyn AmaZINg
(02:25:20) Album I’m To Young To Die, czyli wielki przewodnik po grach FPS 1992-2002
(02:33:38) Wszystkie japońskie FPS-y

W rozmowie udział wzięli Sick i Dahman. Miłego słuchania!

https://youtu.be/oUQH_kZZ2gg

Forum Forum Gry Przygodowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl