Fani Modern Warfare 3 to złodzieje!
A przynajmniej część z nich:
http://guyism.com/lifestyle/the-french-are-employing-desperate-measures-to-get-ahold-of-modern-warfare-3.html
W skrócie. We Francji ukradziono dwie ciężarówki załadowane po brzegi kopiami Modern Warfare 3. Szacowana wartość samych skradzionych gier to ponad milion €.
Narmo zawiodłeś mnie, po tytule wątku miałem nadzieję na jakąś fajną, śmieszną wojenkę między fanboyami CoD i BF :)
Swego czasu kiedy jeszcze lubiłem CoD'a, to właziłem na ten serwis (Teraz raz na rok zajrzę) i tam bodajże o 2 w nocy (Dziś), przeczytałem ten sam news.
http://www.modernwar.pl/6000-kopii-modern-warfare-3-skradzionych.html
A może złodzieje to fani Modern Warfare3?
Pomyśl Narmo, zanim coś napiszesz, nawet jeśli to fanboyowa prowokacja: na cholerę grupie "fanów" 2 ciężarówki egzemplarzy MW3? Fanom by wystarczyło parę egzemplarzy. Ci ludzie to po prostu złodzieje, którzy będą chcieli te gry na 99% sprzedać. Tak więc nie próbuj wywoływać wojny fanboyów.
A to ciekawe, bo o ile pamięć mnie nie myli to rok temu skradziono ciężarówkę z mw2.. ehh ten marketing.
Rod --> Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie. A myślałem, że to ja jestem sztywniakiem.
[7] ---> Chyba dwa lata temu, gdyż rok temu to była premiera Black Ops'a i bezsensu byłoby kradnięcie MW2. Nawet dwa lata temu nie słyszałem o czymś podobnym przed premierą.
Kiedy ja tu nie widzę nawet żartu. Ot, okradli 2 ciężarówki gier. Może gdy okradną 2 ciężarówki jogurtów będę się śmiać.
I nie, nie jestem zwolennikiem BF3/MW3.
Ja jestem fanem BF3 i MW3? To co jestem jak policjant co okrada złodzieja? Właściwie to zwykla prowokacja i dzieci typu robercika czy avengera cieszą się, że mogą się pokłócić, zwrócić na sibie uwagę i zrobić z siebie debili. P.S. Na logikę po co graczowi kilka tys kopii jednej gry? Złodzoej to złodziej dziś gra jutro samochód, pojutrze okradnie bank i tyle.
zrobić z siebie debili
Prędzej ty możesz z siebie robić debila. Ja skończyłem to pierdolamento, a ten dalej swoje. Sam jesteś najwidoczniej dzieckiem. Sam tak na kogoś mówisz, to sam zapewne tak masz. Tak piszesz, że aż się czytać nie chce. Skończ lepiej i daruj sobie.
[12]
+1
Na każdym możliwym temacie z MW3 jedziesz po tej grze jakby ci płacili za to byś trollował i obrażał. Ale ok. Pytanie po co wchodzisz na strone dla fanów CoD skoro tak bardzo nienawidzisz tych gier?