Cześć,
Zbliża się przerwa świąteczna, a co za tym idzie, chciałem zaopatrzyć się w jakiś ciekawy tytuł, żeby pograć sobie w wolne dni.
Dawno już nie śledziłem rynku gier i tego co się na nim dzieje.. ale ostatnio zauważyłem wysyp różnych seriwsów typu G2A, Kinguin itp itd.. dlatego trochę boje się bawić w kupowanie kluczy.
Niemniej jednak znalazłem ofertę na stronie Fanatical, a z tego co wyszukałem na jej temat - jest to sprzedawca "legitny".
Czy ktoś miał może do czyniania z kupnem kluczy na steam z tego serwisu i mógłby się wypowiedzieć na ten temat?
Zaznaczę od razu o jaką promocję mi chodzi:
(Sid Meier's Civilization Platinium Edition - 47,68 euro)
[link]
Cena ponad dwa razy niższa niż na steam - czy to jest normalne w tych czasach, że ceny różnią się aż tak bardzo - czy jest to kolejny scam?
Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź i wesołych świąt
Co jest nielegalnego w G2A?
G2A nie jest typowym sklepem, raczej portalem ala ebay czy allegro na ktorym jeszcze placisz dodatkowo za ochronę(?!) w razie problemow, przeciez mnostwo problemow czy after przez lata.
Dobra stronka. Brałem u nich zarówno bundle jak i pojedyncze gry i wszystko było w porządku.
Obecnie 500 zl. Poczekalbym pare dni na masową wyprzedaz. Może bedzie tanio. Rok temu byla na steam od 19go
Zawsze staraj się czekać na wyprzedaże - Steam pod tym względem jak i inne platformy jak GOG potrafią bardzo dobre przeceny dawać
Jak tam. Chyba cena dziś pasuje