Fallout New Vegas GOTY ze steama
Witam,
mam ochotę zakupić sobie powyższą gierkę na platformie steam ale na windows 7 podobno są jakieś problemy i gra się crashuje z tym że chodzi o wersję pudełkową. A ta ze steam może nie ma takich problemów i działa bez błędów?
Miał ktoś może jakieś doświadczenie w tym temacie? Dodam że nie interesują mnie odnośniki do innych stron/for bo temat już przewertowałem i nie wiem sam co o tym myśleć.
Przeciez wersja pudelkowa przypisuje sie do Steama, to jaka roznica? Po za tym, nikt sie na zadne crashe nie skarzy. Moze pomylilo Ci sie z Falloutem 3?
Ja kupiłem pudełkową,którą i tak musiałem zarejestrować na steam.
Czasami crushowała ,ale to dość sporadyczne przypadki .
Windows 7 , brak jakichkolwiek problemów. Poza tym nie ma innej wersji niż Steamowa. Każda kopia podpina się pod stim - czy to pudełkowa, czy to digital. PS 550h gry i sporadyczne crashe, jeśli to ci pomoże.
[2] Nie nudzi ci się na dwa fronty jechać ?
Prawie 200 godzin przegrane na Windows 7. Miałem łącznie może z 5 wywaleń do pulpitu (w większości kwestia modów). Gra w porównaniu do trójki jest wyjątkowo stabilna.
[2] Nie nudzi ci się na dwa fronty jechać ? <--- przeszedlem na ten jeden. Tamten nick jakos mi sie nie podobal, ale milo, ze pamietasz.
no to chyba jednak się skusze skoro ma mniej błędów niż Fallout 3. W trójkę to nie da się grac bo co 5 minut zawieche mam.
Zapewne ci się z Fallout 3 pomyliło na win7 sam musiałem zmieniać różne rzeczy aby się gra nie crashowała.