Mam wersie GOTY. Podobno dodatki aktywują się po pewnym czasie gry. uciekłem z krypty pierwsze zadanie i dodatki dalej nieaktywne, grać dalej czy szukać problemu?
Questy powinny się aktywować w momencie wyjścia z krypty, gdy zaczyna docierać sygnał radiowy.
Coś dotarło ale w głównym menu "dodatki" dalej są na szaro (nieaktywne). Zadanie jakieś dostałem ale to wszystko no i lv itp
Zobacz we właściwościach gry na Steam czy są zainstalowane. Jeżeli nie to zahacz checkbox to się dociągną.
steama nie ograniam za bardzo ale jak sie kliknie na ikone i jest pie pierwsze okienko z graj opcje.. to w plikach danych są pokazane
Na Steamie znajdź Fallouta na liście swoich gier, kliknij prawym, daj Właściwości. Tam w zakładce DLC zobacz czy przy każdym dodatku jest "haczyk". Jeżeli nie, pozaznaczaj je i poczekaj aż się ściągną i zainstalują.
NIby wszystko jest po wyjściu usłyszłem jakieś sygnały radiowe kilka misji się pojawiło a w menu głównym napis dodatki dalej nieaktywnyy
a, może tak ma być:P? chodzi o napis w menu głównym tam gdzie jest nowa gra wczytaj kontynuuj itp/ ale wątpię...
Ten napis nie jest ci do niczego potrzebny, dodatki są zawarte w grze, niczego osobno w menu się nie włącza.
NIby wszystko jest po wyjściu usłyszłem jakieś sygnały radiowe kilka misji się pojawiło
No i szafa gra.
a w menu głównym napis dodatki dalej nieaktywnyy
Co za różnica w tym momencie, grunt że w grze są dodatki widoczne i masz związane z nimi misje. Cytując klasyka, na c**j drążyć temat? :)