Fallout 3 tenpenny tower quest

Forum Gry RPG
Odpowiedz
24.12.2012 13:11
Łoker men
😐
1
odpowiedz
Łoker men
63
Teamtrheestars

Fallout 3 tenpenny tower quest

Mam pewien problem z przyszłą misją i nie wiem czy to nie wpłynie na inną ale już przechodzę do rzeczy. W misji w wieży tego snoba i ghulami zawarłem pokój ,część z was zapewne wie że jeśli tak zrobimy po jakimś czasie ghule wyrżną ludzi chyba że zabijemy ich przywódce co też zrobiłem.Niestety po wprowadzeniu ghuli ich przywódca nie próżnował i zaciukał Tenpennyego i tu pojawia się problem jego ciała brak jedynie mnóstwo krwi w jego apartamencie , i tu pojawia się problem ponieważ jedno zadanie polega na zabiciu starego sknery (dodatkowo przez strzał w głowe zarobimy więcej) i niestety musimy odebrać z tego co pamiętam notatki z jego ciała by móc zdobyć bardzo fajny pancerz wspomagany. I teraz pytanie czy jest możliwość znalezienia jego ciała lub zdobycia tych notatek?

24.12.2012 18:25
Cobrasss
2
odpowiedz
Cobrasss
212
Senator

na PC można spróbować,
1.Przywołać konsolą Tennpenego
2.JW Tyle sobie dodać kluczyk do swojego iwentarza

24.12.2012 18:46
Roniq
3
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Ciała wszystkich zabitych przez Ghule powinny być w piwnicy Tenpenny Tower :)

25.12.2012 10:49
Łoker men
4
odpowiedz
Łoker men
63
Teamtrheestars

Chyba będę musiał zrobić jak piszesz Cobrasss dzięki

Roniq ale tego sknerusa oni zabijają już pierwszego dnia i ciała tam nie ma o dziwo zabiłem ich przywódce i wszystkich wyrznęli kiedyś jak to zrobiłem to wszyscy cali byli ciała są w piwnicy oprócz właśnie sknerusa a do tego wszystkie są puste.:/ No i jak tutaj człowiek ma być dobrym człowiekiem na pustkowiach.:)

25.12.2012 15:25
Roniq
👍
5
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

Jak nie możesz znaleźć ciała, a nie chcesz używać kodów czy innych cheatów to powiem Ci, że Power Armor z tego questa czyli T-51B to jeden z najmniej użytecznych przedmiotów w grze.

Dlaczego? Otóż nie da się go naprawić do 100%. Max to 70 czy 80 parę % u jednego z handlarzy z karawan.

Jeśli chcesz porządny kawałek pancerza (IMO najlepszy w grze), to zrób quest "Strażnicy Raily". Zaczniesz go w Podziemiu u Ghula doktora.

Na koniec questa masz do wyboru nagrodę "Pancerz Bojowy Strazników Raily" :)

25.12.2012 18:05
Yoghurt
6
odpowiedz
Yoghurt
103
Legend

Roniq -> Gwoli ścisłości, najlepszy pancerz w grze to Winterized Power Armor z dodatku Operation:Anchorage, bo praktycznie nigdy nie będzie wymagał naprawy, a statsy w kategorii Power Armor też ma niezgorsze.

25.12.2012 18:07
Roniq
7
odpowiedz
Roniq
113
Unknown

[6]

No ja akurat nie miałem przyjemności grać w dodatki, więc piszę tylko o podstawce.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl