Fallout 3 tenpenny tower quest
Mam pewien problem z przyszłą misją i nie wiem czy to nie wpłynie na inną ale już przechodzę do rzeczy. W misji w wieży tego snoba i ghulami zawarłem pokój ,część z was zapewne wie że jeśli tak zrobimy po jakimś czasie ghule wyrżną ludzi chyba że zabijemy ich przywódce co też zrobiłem.Niestety po wprowadzeniu ghuli ich przywódca nie próżnował i zaciukał Tenpennyego i tu pojawia się problem jego ciała brak jedynie mnóstwo krwi w jego apartamencie , i tu pojawia się problem ponieważ jedno zadanie polega na zabiciu starego sknery (dodatkowo przez strzał w głowe zarobimy więcej) i niestety musimy odebrać z tego co pamiętam notatki z jego ciała by móc zdobyć bardzo fajny pancerz wspomagany. I teraz pytanie czy jest możliwość znalezienia jego ciała lub zdobycia tych notatek?
na PC można spróbować,
1.Przywołać konsolą Tennpenego
2.JW Tyle sobie dodać kluczyk do swojego iwentarza
Chyba będę musiał zrobić jak piszesz Cobrasss dzięki
Roniq ale tego sknerusa oni zabijają już pierwszego dnia i ciała tam nie ma o dziwo zabiłem ich przywódce i wszystkich wyrznęli kiedyś jak to zrobiłem to wszyscy cali byli ciała są w piwnicy oprócz właśnie sknerusa a do tego wszystkie są puste.:/ No i jak tutaj człowiek ma być dobrym człowiekiem na pustkowiach.:)
Jak nie możesz znaleźć ciała, a nie chcesz używać kodów czy innych cheatów to powiem Ci, że Power Armor z tego questa czyli T-51B to jeden z najmniej użytecznych przedmiotów w grze.
Dlaczego? Otóż nie da się go naprawić do 100%. Max to 70 czy 80 parę % u jednego z handlarzy z karawan.
Jeśli chcesz porządny kawałek pancerza (IMO najlepszy w grze), to zrób quest "Strażnicy Raily". Zaczniesz go w Podziemiu u Ghula doktora.
Na koniec questa masz do wyboru nagrodę "Pancerz Bojowy Strazników Raily" :)
Roniq -> Gwoli ścisłości, najlepszy pancerz w grze to Winterized Power Armor z dodatku Operation:Anchorage, bo praktycznie nigdy nie będzie wymagał naprawy, a statsy w kategorii Power Armor też ma niezgorsze.