Facebook - dziwny komunikat

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
01.06.2016 22:38
1
odpowiedz
Basshunters
62
Pretorianin
Image

Facebook - dziwny komunikat

Witam,

chcę się zalogować na fejsbuka, a tu mi wyskakuje taki oto komunikat. Zmieniłem już hasło, dałem alerty, itd.

Tylko kto mógł próbować wejść? Nie klikałem na żadne podejrzane linki i spamy na facebooku, w tym czasie nie było mnie przy komputerze.

Indonezja? WTF?

Ps: Z jakieś dwa lata temu, chciałem założyć sobie konto na Twiterze, okazało się, żę mój mail jest wykorzystany przez jakiegoś Azjatę, ktoś założył konto na twiterze na mój mail (też ktoś z azji), ale nie potwierdził go, bo już nie wszedł na pocztę.

post wyedytowany przez Basshunters 2016-06-01 22:41:26
01.06.2016 22:42
ryder  wieczny palacz
2
odpowiedz
ryder wieczny palacz
80
miszczupiszczu

Po prostu ktoś próbował sie wlamac, proste. Moze przyapdkowy mail wzial i kombiwnował albo jakies loggery miał, czy ki inne gówna. A po drugie na facebooku jest wiecej syfu niż kiedyś..ja sie boje na tablicy cokolwiek kliknąc, bo zaraz to jakis wirus albo wysyła wiadomosci do znajomych bez mojej wiedzy...

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl