F1 Challenge 99-02 - ogromny problem

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
03.04.2011 19:12
LordMaster
😍
1
odpowiedz
LordMaster
69
Pretorianin

F1 Challenge 99-02 - ogromny problem

Witam wszystkich fanów F1 oraz wszystkich fanów gier wyścigowych. Piszę ten wątek , ponieważ mam poważny problem z powyższą grą. Gra działa prawidłowo ale jest problem gdy się chcę połączyć serwerem (dedykowanym) z ligi http://one-league.pl . Serwer mi znajduje wszystko pięknie ale gdy chcę wejść na serwer i wpisuje hasło i klikam dołącz wtedy zaczyna się problem. Dlatego iż gra jakby nie chciała się łączyć . Klikam dołącz następuje tak zwane ładowanie i nic , a powinien pojawić się wybór bolidów. Proszę o pomoc. ( System operacyjny Windows Vista pod ta grę ustawiany w zgodności z 95).

P.S. Na początku mogłem się połączyć a teraz już nie wywaliło mnie z serwa i od tego czasu nie mogę się połączyć . (nie jestem zbanowany) Bardzo proszę o pomoc.

03.04.2011 19:43
LordMaster
👍
2
odpowiedz
LordMaster
69
Pretorianin

up

03.04.2011 19:55
fisherfighter
3
odpowiedz
fisherfighter
53
Szalony drajwer

Może mają tam jakiegoś moda a ty go nie masz zainstalowanego??

03.04.2011 19:59
LordMaster
4
odpowiedz
LordMaster
69
Pretorianin

no własnie mam moda i patche raz wszedlem licencje zdalem i wywalilo mnie i od tego momentu nie moge wejsc

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl