F1 2012 - Gra strasznie laguje!
Mimo iż spełniam wymagania sprzętowe to gdy gram karierę często się zdarza że po przejechaniu np. 2 okrążeń gra zaczyna strasznie lagować tak na 5-7 sekund potem 1 kółko jest ok i znowu zaczyna lagować.Na pewno nie chodzi o wymagania sprzętowe bo spełniam je bez najmniejszego problemu.
Pomóżcie.
Mam jeszcze jedno pytanie :
Jest jakiś sposób na rozpoczęcie kariery w czołowych zespołów ponieważ jakiś czas temu utraciłem save w którym znajdowałem się w McLarenie i nie chce mi się zaczynać od nowa w jakimś Williamsie.Ściągałem już 2 mody ale w każdym gra się nie uruchamia.
Procesor: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor 2.81 GHz
RAM: 2 GB
System: Windows 7 (32 bity)
Karta Graficzna: GeForce GTX 550 Ti
Wszystko ok ,ale te 2 gb ram mi nie pasuj_ sprawdz spójnosc plików w steamie moze cos nie pasi ,a jak nie zmniejsz detale i daj znac
Niestety nie mam czasu teraz sprawdzić spójności plików a co do tych ustawień to już sprawdzałem to wcześniej i nie ważne czy gram na niskich czy na wysokich gra zawsze laguje.
PS-----> Jako iż nie udało mi się wgrać moda z czołowymi zespołami w karierze a chce zacząć karierę to jaki team mi polecasz ?
Nie,a skąd mogę ją pobrać ? Domyślam się że ze Steama ale chodzi mi konkretnie skąd
PS----> Ta łatka będzie działała z modami ? Bo obecnie mam dwa (mod realistyki i uszkodzeń) i nie chciałbym ich tracić ponieważ świetnie mi się na nich gra.
EDIT
A wiesz może jak sprawdzić czy mam najnowszą aktualizacje ? Wiem że pytam o oczywiste rzeczy ale nie jestem zbytnio ogarnięty jeśli chodzi o Steam
Łatka pobiera się automatycznie gdy uruchamiasz grę przez Steam'a. Spokojnie mody będą działać.