Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Extra Klasyka - Kroniki Riddicka - Problem z instalacją

06.12.2011 17:09
1
Aragorn160
52
Scavenger

Extra Klasyka - Kroniki Riddicka - Problem z instalacją

Witam. Nabyłem dzisiaj grę Kroniki Riddicka: Assault on Dark Athena, i jest pewien problem. Na pudełku jest napisane, że płyta zawiera również Kroniki Riddicka Ucieczka z Butcher Bay ale gdy otwieram folder z płytą to jest tylko część assault, nie ma ucieczki. Drugim problemem jest to, że przy próbie włączenia assaulta program chce jakiejś aktywacji. Więc kod przepisuje z pudełka a potem od razu pojawia się komunikat:

"Błąd komunikacji z serwerem :
Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta".

a potem pisze:

"Możesz spróbować dokonać ponownej aktywacji tego programu lub kontynuować proces aktywacji poprzez protokół HTTP, klikając na wygenerowanym linku."

Gdy klikam w link uruchamia się przeglądarka z kodem aktywacyjnym. Kopiuje go i wklejam w okienku aktywacji gry i cały czas pisze "Interpretacja danych" ale dalej nic się nie dzieje. Jak to naprawić?

06.12.2011 17:33
2
odpowiedz
Aragorn160
52
Scavenger

Proszę kogokolwiek o pomoc. Błagam!

Na dodatek nie mogę wysłac wiadomości do pomocy CDProjektu bo pisze, że klucz do rejestracji elektronicznej jest nie poprawny ;(

06.12.2011 17:39
3
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Ucieczkę z Butcher Bay odpalasz z głównego menu gry, nie instalujesz go osobno.

Co do drugiego kłopotu - nie wiem.

06.12.2011 17:56
4
odpowiedz
Aragorn160
52
Scavenger

gnoll - dzięki za odpowiedź

Czyli pierwszy problem rozwiązany, teraz ten drugi. W ogóle nie mogę uruchomić gry bez aktywacji a aktywować się nie da ;(

Forum: Extra Klasyka - Kroniki Riddicka - Problem z instalacją