Eurowizja - Polska piosenka wyewoluowała.
w czarny gospel pop.
odpadłem, nie bardzo wiem co o tym myśleć.
to chyba Czechy jednak mi bardziej podeszły.
niezbadane są wyroki.....
Przeciez to nie jest festiwal folklorystyczny czy inna martyrologia. To nie jest "polska piosenka". Nie spiewaja panstwa, tylko wykonawcy z danego panstwa. Duzo lepsze niz kolejne siermiezne gowno o milosci czy jakas podrobka rocka, w ktorej udaja ze graja na gitarach.
Jak juz oceniac, to moze pod wzgledem artystycznym, a nie swojego szowinizmu.
https://www.youtube.com/watch?v=WsmVIlscdJU
Dziewczyna ma kawal glosu. Chwilami ciary. Do tego laska ma prezencje sceniczna top top.
Kurde chcialnym ja zobaczyc spiewajaca cover Whitney Houston albo Mariah Carey.
nie jestem niestety odbiorca Nightwishopodobnym.
najbardziej podobała mi się "prostacka" Mołdawia, esencja eurowizyjnosci.
NIe poprostu nie masz gustu i chciales pojechac na karcie szowinizmu i rasizmu. Coz nie wyszlo. Bywa.
Mozesz probowac dalej ale "czarno" to widze.
Pop to nie tylko pioseneczki dla trumpfow sluchane po zero siodemce na glowe.
nie próbuj mnie zaginąć w tym temacie plis
nie masz wystarczającego experienca.
tak jak ci napisałem, nie chodzi o focus ale o spectrum, to są rzeczy których przeciętny piwniczak nie zrozumie.
no tak, bo jak powszechnie wiadomo, od 40 lat niezmiennie na Eurowizje pchamy starannie wycyzelowany polski rock z elementami łowickiego folku, który przynosi nam mnóstwo sukcesów, a tu taka abominacja
https://m.youtube.com/watch?v=VJ920cN2HmA
zdecydowanie.
zapamiętywalne, bez latania pod sufitem z czterema oktawami.
ikskurwade
I obowiazkowo kazdy powinien dres zakladac do sluchania i glosowania.
to jest Eurowizja synek. ja tam mogę selected ambient works mlocic na przemian z glassworks i the bagatelles zorna ale Eurowizja to trochę inna bajka
No i dlatego zajmujemy zawsze zaszczytne miejsce w drugiej polowce stawki, albo sie nie kwalifikujemy. Bo wystawiamy mialkie gowno wywolujace mniej emocji przy sluchaniu niz poranne wyproznienie.
Cleo w sumie i tak kreceniem dupa wyrobila niezle 14te miejsce.
Tutaj bedzie napewno pierwsza dziesiatka.
Nawet jak na nie mój typ muzyczny to robi dobre wrażenie, choć głównie do połowy. Potem zbyt powtarzalne i monotonne.
Grecja, Czechy, Bułgaria, Norwegia
moje typy
Polska słabiutko, ale kawał głosu ma, tylko średnia produkcja.
zobaczymy co z tego będzie
Heh przed chwila obejrzalem FInlandie i powiem ze przeplatany Skrillexem i cierpiacy na scenie przy akompaniamencie skrzypiec (ala Lindsey Stirling) Jon Snow nie byl na moim dzisiejszym bingo.
hehe kreatywne sa niektore wystepy. ;)