Na stronie jest tylko beznadziejny player przeglądarkowy, który i tak mi nie działa ponieważ FF nie potrafi zainstalować niezbędnych wtyczek. Da się jakoś słuchać tej stacji w winampie?
Odgrzeje ten temat, bo u mnie nie działa. Ciągle pokazuje "przekroczony czas oczekiwania".
Będę wdzięczny za pomoc.
[edit] zlokalizowałem przyczynę, strona niestety nie istnieje ale może ktoś ma inny pomysł jak słuchać ESKA Rock przez Winamp?
Wielkie dzięki za szybką odp. ale też nie działa najwyraźniej jest jakiś inny problem.
Musi działać, po kliknięciu w link automatycznie się wybiera najmniej obciążony serwer i masz w playerze 2 streamy 128 i 64kbit.
utworz plik w notatniku wklej do niego link ktory podalem i zapisz zmieniajac format z txt na m3u, powinien sie wtedy otwierac w winampie i laczyc z radiem
No niestety ale nie działa... Najpierw się łączy, a później wyskakuje "przekroczony czas oczekiwania".
To twój dostawca internetu nie ma nitki do sieci pionier.
No to lipa... Jest jaszcze jakaś inna możliwość słuchania Eski po za przeglądarką?
Jak ci działa w przeglądarce to masz coś nie halo z winampem, z tym samym linkiem http://www.radio.pionier.net.pl/stream.pls?radio=eskarockmp3 łączy się player przeglądarkowy.
Zaktualizuj winampa lub zainstaluj foobara.
Na przeglądarce też nie działa... Non stop jest buforowanie i zero reakcji dlatego szukam alternatywy.
To jest komp firmowy, ten Foobar jest darmowy?