Empire totla war
Witam mam taki problem otóż niedawno zakupiłem sobie ETW i che zainstalować grę i mowie odrazu że nigdy w życiu nie miałem konta steam ani styczności i wpisuje klucz z tylu instrukcji i wyskakuje mi komunikat źe jest używany a nigdy tak naprawdę niebyli użyty i co mama z tym fantem zrobić proszę szybkom odpowiedz!!!!!!!!!!!!!
ano miałem a ten stwierdził ze coś ja robię złe a inna kultura w origin wpisałem i działa głownie simciti
ja zamówiłem na allegro i teraz kupuje skarmia w euro agd i jak by coś wymienią mi łaski nierobom ;p
wkuża minie allegro i nie kupuje od 5 lat i teraz tylko w euro drogo ale gwarancje dawaj na wszystko i tam zkupiłe liczac 13 gier ;p
Oczywiście, że robią.
Natomiast mógłbyś starać się przynajmniej pisać bez literówek i w miarę poprawnie gramatycznie.
jeżeli chodzi wam pogłowie czy mam coś z kompem to mam dobrego wiedźmin 2 chodzi mi na ultra ale ustawiłem na wysokie
sorki klawiatura mi się przestawiła
czyli maszeruje w poniedziałek do euro agd zamawiam skarima i dwa lat gwaranci mi zawsze dawaja i jak tam kupuje nie miałem z niczym problemu dzięki za porady