W natłoku plotek na golu uznałem że jedna w tą czy drugą nie zrobi różnicy, więc się wypowiem.
Po wykonaniu misji ,,Najszlachetniejsi z mężczyzn i kobieta'' otrzymujemy rewolwer Cattleman Jima ,,Boya'' Callowaya z grawerunkiem ,,CANIS CANEM EDIT''. Czyżby jakiś znak od Rockstara? Zapewnienie fanów że prace nad zapowiedzianym projektem nieprzerwanie brną do przodu?
A co, R* nie może robić nawiązań do swoich gier? Wszędzie teraz ludzie widzą spiski i drugie dna, a to może być zwyczajne miłe puszczenie oka dla fanów i nic ponad to.
Może, ale R* od dawna umieszcza w swoich grach easter eggi z drugim dnem.
Nawet jeśli to nic nie znaczy to przyznasz że takie rzeczy są dużo ciekawsze od newsów o pojedynczych bugach z F76?
Nie ja tworze te newsy i nie do mnie z tym problemem. Ogólnie uważam, że takie easter eggi nie są warte osobnych newsów. Użytkownicy powinni sami znajdować takie ciekawostki i się nimi dzielić na forum. Działa to na reddicie i działało to na neogafie, wiec tym bardziej powinno działać na największym forum o grach w Polsce. Ale tutaj ludzie widocznie wolą te newsy o F:76 i tematy o osobistych preferencjach gamingowych Soula.
Poza tym nie wydaje mi się aby Rockstar zajmował się teraz innymi grami niż otwarte i duże sandboksy. Mają swój kierunek i nim idą. Jakoś ciężko w tym kierunku dostrzec miejsce dla takich gier, jak Bully czy Max Payne.