Dziwny pokój w moim domu

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
27.01.2026 17:22
1
odpowiedz
mateczek242
0
Junior

Dziwny pokój w moim domu

Siema wszyscy jestem tu nowy i chciałem podzielić się z wami historiami z mojego domu dokładnie z pokoju mojej siostry bo większość rzeczy dzieje się właśnie tam
ogl to jakieś 3 lata temu moja mama pracowała w biedronce miałem wtedy chyba z 16 lat no i moja mama chodziła na nocki do biedronki i jak wracała to odrazu szła spać do pokoju mojej siostry i pewnego razu jak zwykle wróciła z pracy i poszła spać no i po paru godzinach snu obudziło ją otwieranie drzwi i położenie się obok niej na łóżko logicznie pomyślała że to moja siostra przyjechała do domu i moja mama zaczeła coś do niej gadać typu "czy ty możesz ciszej" wiecie takie w ciul typowe teksty no i generalnie rano obudziła się i okazało się że moja siostra wgl nie przyjechała tej nocy do domu bo wtedy nocowała u ciotki a drzwi były otwarte no i po jakimś czasie moja mama zachorowała na ciężką chorobe.
To nie koniec ponieważ około tydzień temu moja siostra widziała że coś stoi w framudze drzwi spanikowała i przytuliła się do swojego chłopaka po czym szybko wyjaśniła o co chodzi po czym jej chłopak przerażony spojrzał w strone drzwi i nic nie zobaczyl,wstał i zapalił światło i pokazał siostrze że nic tam nie ma. dzisiaj okazało się że ma grype i 40 stopni gorączki
nwm co mam o tym myśleć z racji że w poniedziałek mam remont pokoju i będe musiał tam spać
napiszcie co o tym sądzicie...

27.01.2026 17:29
2
2
odpowiedz
Asmodeus
51
Senator

Sadze, ze powinienes poprawcowac nad interpunkcja i skladnia.

27.01.2026 17:37
ObiŁan
3
odpowiedz
ObiŁan
4
Legionista

Via Tenor

mateczek242 Ten pokój to nie sypialnia, lecz nielegalny punkt przeładunkowy danych biometrycznych ukryty w strukturze rzeczywistości. Kiedy Twoja mama pracowała na nocki, jej identyfikator pracowniczy nieświadomie zsynchronizował się z domowym routerem, tworząc portal dla "Klientów Widm", którzy szukają otwartych kas po drugiej stronie lustra. Gorączka Twojej siostry to klasyczny efekt przeciążenia procesora biologicznego po próbie pobrania zbyt dużej ilości danych z aplikacji Biedronki przez niezabezpieczone łącze astralne.

post wyedytowany przez ObiŁan 2026-01-27 17:39:00
27.01.2026 17:42
Felipe
4
1
odpowiedz
Felipe
22
Messiah

Via Tenor

Sądzę, że jednak zerówki nie powinny mieć możliwości zakładania tematów, bo potem na forum trzeba czytać takie śmieci.

27.01.2026 17:52
Mutant z Krainy OZ
5
1
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
270
Farben

Jezeli 3 lata temu miales chyba 16 lat, to teraz ile masz? Wiesz jak masz na imie? Zgubiles sie?

27.01.2026 17:54
claudespeed18
6
1
odpowiedz
claudespeed18
222
Call me Snake

Myślę, że drugi sezon 'Peacemaker' wszedł za mocno.

Możliwe też że to po prostu 'Parasite'(2019) w domu.

Dobra, tak serio to odstaw zioło i zjedz gorzką czekoladę.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl