Dziwny pokój w moim domu
Siema wszyscy jestem tu nowy i chciałem podzielić się z wami historiami z mojego domu dokładnie z pokoju mojej siostry bo większość rzeczy dzieje się właśnie tam
ogl to jakieś 3 lata temu moja mama pracowała w biedronce miałem wtedy chyba z 16 lat no i moja mama chodziła na nocki do biedronki i jak wracała to odrazu szła spać do pokoju mojej siostry i pewnego razu jak zwykle wróciła z pracy i poszła spać no i po paru godzinach snu obudziło ją otwieranie drzwi i położenie się obok niej na łóżko logicznie pomyślała że to moja siostra przyjechała do domu i moja mama zaczeła coś do niej gadać typu "czy ty możesz ciszej" wiecie takie w ciul typowe teksty no i generalnie rano obudziła się i okazało się że moja siostra wgl nie przyjechała tej nocy do domu bo wtedy nocowała u ciotki a drzwi były otwarte no i po jakimś czasie moja mama zachorowała na ciężką chorobe.
To nie koniec ponieważ około tydzień temu moja siostra widziała że coś stoi w framudze drzwi spanikowała i przytuliła się do swojego chłopaka po czym szybko wyjaśniła o co chodzi po czym jej chłopak przerażony spojrzał w strone drzwi i nic nie zobaczyl,wstał i zapalił światło i pokazał siostrze że nic tam nie ma. dzisiaj okazało się że ma grype i 40 stopni gorączki
nwm co mam o tym myśleć z racji że w poniedziałek mam remont pokoju i będe musiał tam spać
napiszcie co o tym sądzicie...
Via Tenor
Via Tenor
Sądzę, że jednak zerówki nie powinny mieć możliwości zakładania tematów, bo potem na forum trzeba czytać takie śmieci.
Jezeli 3 lata temu miales chyba 16 lat, to teraz ile masz? Wiesz jak masz na imie? Zgubiles sie?