Dziwne problemy techniczne

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
18.12.2012 08:56
szyber
1
odpowiedz
szyber
69
Centurion

Dziwne problemy techniczne

Witam temat dotyczy co prawda gier ale wydaje mi się że winowajcą jest jakiś "błąd w systemie". Mianowicie już w dwóch grach (Hitman absolution i Assassin creed 3) losowo raz po minucie raz po pięciu gra się zacina i pojawia się komunikat "progra przestał działać" no i nazwa tego programu. Robiłem już wszysko chyba to co znalazłem w necie np. Instalowałem Frameworka, najnowsze stery do karty graficznej w wersji beta itd. Nic nie pomaga nadal losowo w sumie to po krótkim czasie góra 5-6 minut gra się wysypuje z w/w komunikatem. Mam lapka oto jego parametry:
- Windows 7 Home Premium 64bit, sp1
- Grafika ATI Mobility Radeon 5145
- Procek Intel Core i3 2.13GHz
- 4GB ramu
. Dodam że jak poprzez system wyszukuje nowszych to piszę że nie znalazł i że są aktualne (data opublikowania tych które aktualnie posiadam to 2009r.) Jednak raczej nie tu dopatruje się problemu. Podczas wyszukiwania rozwiązania sytem poradził abym uruchomił w trybie zgodności, co jak w/w pisałem nic nie daje. W dalszej kolejności stwierdził że jest to "Nieznana aplikacja".

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl