Dziś tankujemy do pełna!
Dla tych co nie słyszeli albo zapomnieli to dziś ostatni dzień z niższą akcyzą na paliwo od jutro ok 30 groszy więcej.
A wszystko dlatego, że pomarańczowa małpa chce przykryć newsy z aktami gdzie są dowody na jego pedofilię

A wszystko dlatego, że pomarańczowa małpa chce przykryć newsy z aktami gdzie są dowody na jego pedofilię
Dobre info. Będzie lane
Czyli dziś wzmożona aktywność mauserow na drogach
To ciekawe. Podobno wojna USA z Iranem ma się ku końcowi i ceny baryłek spadają ale zanim to do rządu dotrze to ceny jeszcze ze 2 razy do góry pójdą. xd
To już wiem dlaczego w ostatnich 3 dniach widziałem długie kolejki do stacji paliw.
Nie wiem po co dziś tankować, skoro jutro ma być taniej. Zresztą podpisane właśnie porozumienie może niebawem obniżyć ceny paliw.
Na jutro póki co ustalono stawki podobne jak są dziś. Więc paniki nie ma
6.19 u mnie ON
Nigdy nie patrzę na ceny benzyny, moja miara tankowania to "do pełna", i tak muszę jeździć więc zapłacę ile będzie. Przestaniecie jeździć jak będzie po 9?
Ale dalej byś jeździł do pracy, też bym wolał mniej płacić za prąd, wodę i za gaz, jednak nie przestanę pić wody i używać komputera.
Do granicy zachodniej mam 350 km, na tyle muszę mieć paliwa w dwóch samochodach. Rząd uprzedził mnie że wojna raczej będzie, a ja słucham rządu. Przeczekam kilka tygodni i zobaczę dokąd uda się rząd na emigrację, wtedy do niego dołączę i będę go wspierał duchowo.🤣
Jednak odwołuje akcje. W obwieszczeniu mimo wzrostu akcyzy ceny spadły. Taki trochę paradoks, akcyza wraca ceny spadają.
Chciałem zatankować wczoraj, ale mam jeszcze pół zbiornika i stwierdziłem że poczekam do kolejnego weekendu, są jeszcze kupony, więc zobaczymy jakie będą ceny