Witam, mam 16 lat i od długiego czasu mam coś takiego jak w tytule ;p
Czy można się tego pozbyć obcinając małymi nożyczkami? Nigdy się jeszcze nie goliłem.
[2] Jest wystarczająco długi że dało by się, tylko nie wiem czy to dobry pomysł.
Tak dla formalności...
kup se jednorazówkę, namydl i przejedź, będziesz gładki jak pupa niemowlaka.
Tak trudno poprosić ojca o jedna jednorazówkę?
[1]
Ja pierdykam...
Prowo, siema Kratos...
A jeżeli to wątek na serio to odpal maszynkę i się ogol, wielkie rzeczy...Ja pierdziele...ale problem, nie bój się maszynki są tak skonstruowane żeby średnio rozgarnięty orangutan potrafił się ogolić i nie zaciąc(chyba, że żyletka wyszczerbiona :D)
Era Req_ już się skończyła...
spoiler start
Siemanko Req_
spoiler stop
kolega z klasy ma takiego wącha i nie umie sobie go zgolić kiedyś go wydepiluje cb przy okazji też jak chcesz hahahaa
Po co ten wątek?
Bez sensu wątek, idź do taty to Ci pomoże.
Masz 16 lat i pytasz się czy obciąć to nożyczkami? Bierzesz maszynkę, żel/piankę do golenia, która nakładasz na twarz i jedziesz od czasu do czasu przemywając maszynkę w wodzie. Po goleniu obmywasz twarz i smarujesz balsamem.
spoiler start
3/10
spoiler stop
Ja to polecam golarkę do bydła.
ok, ja chyba cofniety jestem....co to dziewiczy was?
Stary, mam 14 lat i golę co kilka dni pizdozdrapki od około pół roku =o
co tak długo bez zarostu? poza tym - zgol to jak najszybciej, nie będziesz przez to bardziej męski, ludzi z takim gównem na twarzy kopałbym po ryju, wygląda to niezbyt męsko, a poza tym żałośnie, żadna loszka na to nie poleci, nie łudź się
idź po jednorazówkę i to zgol
spoiler start
sprawdzę czy zgoliłeś
spoiler stop
[24]- co za debil...na pewno jak zgoliłeś wąsa to jesteś męski, nie?
żadna loszka na to nie poleci
A na Ciebie dziewczynki z podstawówki lecą, tak? Brawo!
Problem wprost idealnie nadaje się do żenującego programu pt. Trudne Sprawy.
Autor, ja polecam piłę mechaniczną, jak aż taki duży jest to trzeba " gnoja " ostro potraktować.
[23] , [26]
weź maszynkę , troszkę pianki / żelu do golenia , nałóż na ten wąsik i delikatnie ostrzem poruszaj w dół , tylko nie w górę , czyli pod włos , bo jeszcze się nam pozacinasz !
spoiler start
:D
spoiler stop
Bibkowicz: ludzi z takim gównem na twarzy kopałbym po ryju