Dziewiczy wąs ;p
Witam, mam 16 lat i od długiego czasu mam coś takiego jak w tytule ;p
Czy można się tego pozbyć obcinając małymi nożyczkami? Nigdy się jeszcze nie goliłem.
[2] Jest wystarczająco długi że dało by się, tylko nie wiem czy to dobry pomysł.
Tak dla formalności...
kup se jednorazówkę, namydl i przejedź, będziesz gładki jak pupa niemowlaka.
Tak trudno poprosić ojca o jedna jednorazówkę?
[1]
Ja pierdykam...
Prowo, siema Kratos...
A jeżeli to wątek na serio to odpal maszynkę i się ogol, wielkie rzeczy...Ja pierdziele...ale problem, nie bój się maszynki są tak skonstruowane żeby średnio rozgarnięty orangutan potrafił się ogolić i nie zaciąc(chyba, że żyletka wyszczerbiona :D)
Era Req_ już się skończyła...
spoiler start
Siemanko Req_
spoiler stop
kolega z klasy ma takiego wącha i nie umie sobie go zgolić kiedyś go wydepiluje cb przy okazji też jak chcesz hahahaa
Po co ten wątek?
Masz 16 lat i pytasz się czy obciąć to nożyczkami? Bierzesz maszynkę, żel/piankę do golenia, która nakładasz na twarz i jedziesz od czasu do czasu przemywając maszynkę w wodzie. Po goleniu obmywasz twarz i smarujesz balsamem.
spoiler start
3/10
spoiler stop
Ja to polecam golarkę do bydła.
ok, ja chyba cofniety jestem....co to dziewiczy was?
Stary, mam 14 lat i golę co kilka dni pizdozdrapki od około pół roku =o
co tak długo bez zarostu? poza tym - zgol to jak najszybciej, nie będziesz przez to bardziej męski, ludzi z takim gównem na twarzy kopałbym po ryju, wygląda to niezbyt męsko, a poza tym żałośnie, żadna loszka na to nie poleci, nie łudź się
idź po jednorazówkę i to zgol
spoiler start
sprawdzę czy zgoliłeś
spoiler stop
[24]- co za debil...na pewno jak zgoliłeś wąsa to jesteś męski, nie?
żadna loszka na to nie poleci
A na Ciebie dziewczynki z podstawówki lecą, tak? Brawo!
Problem wprost idealnie nadaje się do żenującego programu pt. Trudne Sprawy.
Autor, ja polecam piłę mechaniczną, jak aż taki duży jest to trzeba " gnoja " ostro potraktować.
weź maszynkę , troszkę pianki / żelu do golenia , nałóż na ten wąsik i delikatnie ostrzem poruszaj w dół , tylko nie w górę , czyli pod włos , bo jeszcze się nam pozacinasz !
spoiler start
:D
spoiler stop
Bibkowicz: ludzi z takim gównem na twarzy kopałbym po ryju