Witam. Mam taki mały dylemat ,otóż kupiłem sobie lepszy komputer i chciałbym zacząć grać w jakąś strzelanke trochę miałem zastój ze strzelankami ze względu na słabszy komputer kiedyś grałem 7 lat w Tactical Ops-AoT ,trochę grałem w CoD`a 3 czy CS 1.6. Chciałbym zagrać w taką grę żebym mógł się fajnie wkręcić w multiplayera bo o ten tryb głównie mi chodzi. Z tego co czytam to wojna jest między CoD Ghost a Battelfieldem więc miedzy tymi grami chciałbym wybrać. Battelfield nie wiem czy mi się spodoba ze wzgledu na te wszystkie bajery i duże mapy ,ja cenie sobie gre na skilla i fajną zabawe a latanie samolotami i duze mapy nie wiem czy przypadną mi do gustu...ale mogę się mylić dlatego tutaj pisze zeby poznac fachową opinie. I mam jeszcze jedno pytanie otóż czy opłaca mi sie kupować teraz jedną z tych gier bo pewnie niedlugo wychodzą nowe serie i nie wiem jak jest ze wsparciem trybu multiplayer czy Anty-Cheatów przez firmy które je wydają , czyli czy dalej będą sie zajmować graczami starszej wersji czy oleją ją i zajmą sie tylko teraźniejsza wersją gry, czy lepiej poczekać na premiere nowych odsłon. Pozdrawiam serdecznie i liczę na profesionalne porady :).