Dying Light - ścinanie się gry
Witam. Kupiłem sobie Dying Light, zainstalowałem z płytki i otóż gra mi się ścina. Ustawiłem wymagania na minimum, wył. pełny ekran i jest poprawa - tylko taka poprawa że w budynkach, np. w Wieży się nie ścina, od czasu do czasu tylko ale na ogół to jest OK. Ale jak wyjdę na zewnątrz to się ścina strasznie, nie da się iść, grać się nie da. Czym to może być spowodowane i jak temu zaradzić?
Od razu mówię że nie wiem jak sprawdzić właściwości kompa, bo mam Windows 8.1 i nie czaję go kompletnie
Nie mów,że nie wiesz jakiego masz kompa?
Właśnie. Nie wiesz jakie masz podzespoły a mimo to kupiłeś wymagającą, jeśli chodzi o sprzęt, grę? Z tego co opisałeś to ja znam odpowiedź: Masz za słaby komputer/laptop i tyle, koniec tematu...
Znalazłem:
System: Windows 8.1
RAM: 4 GB
Procesor: AMD A4-500 APU with Radeon(TM) HD Graphics 1.50 GHz
coś jeszcze potrzebne?
integra
to sobie kolego nie pograsz niestety
tam powinno być Procesor: AMD A4-5000 APU ...
Jak można kupić grę nie sprawdzając czy pójdzie? Ok jak ktoś ma nowszy sprzęt to nie musi bo na 95% ultra jest pewne ale jak PC ma 3-4 lata to już trzeba sprawdzać.
ps. taka mała rada, jak ci się zacina gra w mieście to weź w opcjach gry w grafice zmień zasięg widzenia na minimum, może się polepsz, a jak nie to już nic nie pomoże.
UP
Przynajmniej durnego wątku na GoL'u nie założył pod tytułem "Czy PUJDZIE mi !?!?!?!?!"