Duże biurko narożne - jakie?

Forum Technologiczne
Odpowiedz
25.10.2025 14:37
lolmaster
1
odpowiedz
lolmaster
178
Generał

Duże biurko narożne - jakie?

Szukam jakiegoś biurka narożnego, dużego, gdzie zmieszczę spokojnie dwa monitory i laptopa z boku - może być gamingowe, ale niekoniecznie. Fajnie jak by miało mediaporty i jakieś półki / szuflady.

Jesteście w stanie coś polecić?
Jeśli jesteście w posiadaniu czegoś takiego, to też chętnie rzucę okiem jak taki setup wygląda u Was. ;)

post wyedytowany przez lolmaster 2025-10-25 14:39:50
25.10.2025 15:02
maciell
2
odpowiedz
maciell
133
Senator
Image

Zrob samemu jak masz mozliwosc. Kupujesz w ikea nogi + blat. Ja swoj sam zrobilem. Nie jest to jakes trudne. No i cenowo wychodzi mega tanio w porowaniu do gotowcow.

25.10.2025 19:08
lolmaster
3
odpowiedz
lolmaster
178
Generał

Dzięki, ale pójdę chyba w jakiegoś gotowca.

25.10.2025 21:14
Rumcykcyk
4
odpowiedz
Rumcykcyk
129
Głębinowiec

Możesz wygoglować w okolicy czy ktoś nie robi takich mebli na wymiar. To jest o tyle fajnie, że zrobią ci to tak jak sobie wymarzysz, a zapłacisz mniej niż w sklepie, a nawet jak zapłacisz trochę więcej to jakościowo będzie lepiej. Tylko warto szukać dużej firmy bez pośredników bo pośrednik kupuje materiał od dużej firmy i wychodzi drożej.

Dam ci na szybko przykład jaki ostatnio myk zrobiłem. Chciałem kupić stół do jadalni i w necie był za 4999 zł z dostawą, a w lokalnych sklepach meblowych nawet ponad 10 tys. Więc kupiłem nóżki na allegro dałem 699 zł za pająka i zamówiłem podobny blat jak w tym stole ale kolor taki jaki nam się podobał. Za ten blat wyszło 400 zł. Stół wyszedł 1100 zł i jeszcze mi ekipa mi to wniosła, poskręcała i wypoziomowała.

post wyedytowany przez Rumcykcyk 2025-10-25 21:18:11
25.10.2025 21:32
lolmaster
5
odpowiedz
1 odpowiedź
lolmaster
178
Generał

Rumcykcyk Może to wcale nie jest zły pomysł. Zawsze jednak wydawało mi się, że stolarze biorą sporo pieniędzy. Plusem byłoby to, że mógłbym wszystko dokładnie wymierzyć i maksymalnie wykorzystać dostępną przestrzeń + dokupić mediaporty.

25.10.2025 22:14
maciell
5.1
maciell
133
Senator

No napewno wyjdzie duzo taniej. Ten moj stol ma z 10+ lat. Dzisiaj domyslam sie, ze mozna cuda robic.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl