Duże biurko narożne - jakie?
Szukam jakiegoś biurka narożnego, dużego, gdzie zmieszczę spokojnie dwa monitory i laptopa z boku - może być gamingowe, ale niekoniecznie. Fajnie jak by miało mediaporty i jakieś półki / szuflady.
Jesteście w stanie coś polecić?
Jeśli jesteście w posiadaniu czegoś takiego, to też chętnie rzucę okiem jak taki setup wygląda u Was. ;)

Zrob samemu jak masz mozliwosc. Kupujesz w ikea nogi + blat. Ja swoj sam zrobilem. Nie jest to jakes trudne. No i cenowo wychodzi mega tanio w porowaniu do gotowcow.
Możesz wygoglować w okolicy czy ktoś nie robi takich mebli na wymiar. To jest o tyle fajnie, że zrobią ci to tak jak sobie wymarzysz, a zapłacisz mniej niż w sklepie, a nawet jak zapłacisz trochę więcej to jakościowo będzie lepiej. Tylko warto szukać dużej firmy bez pośredników bo pośrednik kupuje materiał od dużej firmy i wychodzi drożej.
Dam ci na szybko przykład jaki ostatnio myk zrobiłem. Chciałem kupić stół do jadalni i w necie był za 4999 zł z dostawą, a w lokalnych sklepach meblowych nawet ponad 10 tys. Więc kupiłem nóżki na allegro dałem 699 zł za pająka i zamówiłem podobny blat jak w tym stole ale kolor taki jaki nam się podobał. Za ten blat wyszło 400 zł. Stół wyszedł 1100 zł i jeszcze mi ekipa mi to wniosła, poskręcała i wypoziomowała.