Drobny syf w komputerze

Forum Komputery
Odpowiedz
11.01.2013 00:53
novi..
1
odpowiedz
novi..
120
Senator
Image

Drobny syf w komputerze

Zauważyłem dziś, że coś zadomowiło mi się w komputerze. Słowa "gry", "MMO", "gry online" stały się odnośnikiem , gdy na nie najadę kursorem pojawiają się reklamy (screen -->). Ostatnie niczego nie instalowałem, ściągnąłem tylko kilka czcionek i tabów. Przeskanowałem system Avirą i programem Malwarebytes Anti-Malware. Obydwa nic nie wykazały. Problem pojawia się w Chromie, jaki i w Firefoxie. Prosiłbym o jakieś sugestie jak tego się pozbyć.

11.01.2013 01:03
domin12
2
odpowiedz
domin12
101
Run

ja posiadam na Firefox'ie Addblocka, który blokuje wszelkie wyskakujące okienka i nie ma z tym problemu tak więc Tobie również radziłbym go zainstalować i mieć spokój

11.01.2013 01:13
novi..
3
odpowiedz
novi..
120
Senator

Uruchomiłem przed chwilą program AdwCleaner. Aplikacja coś porobiła, zresetowała komputer. I jak na razie problem się nie pojawia.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl