Witam mam pytanie!
Mam nadzieje ze w końcu mi ktoś pomorze bo nigdzie na internecie nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie!!
Otóż gram w gre DBZ UT przeszedłem grę story mode spx przeszedłem Hero mode Standard Hero Light Hero i Heavy Hero , odblokowałem wszystkie skille wszystkie Super ataki jak i Ultimate atack. Moje pytanie brzmi jak oni to robią że nie mając many Energi tej którą się ładujemy aby bronic się przed super attakiem lub ultimate atakiem koleś z którym walczyłem chodzi mi o górną półkę ranga A+ albo S++ potrafi uniknąć mojego chain attaku <I trójkątem albo kwadratem nie mając nic Energi jest to frustrujące !!! I nawet jeśli zdołam w czas nacisnąć trójkąt on zawsze wygrywa zawsze trafi co jest nie możliwe czy to jest jakiś czit??? Trafiam gościa na początku rundy pierwszy ciesze się bo udało się mocną pięścią a on po 2 uderzeniu broni się nie mając nic Energi (myślałem ze rozwale pada) jeśli to kwestia jakiegoś ustawienia chciałbym ja poznać co to za skill...?????? za odpowiedz z góry dziękuje jeśli nie dowiem się co to jest to już nie zagram bo nie da się wygrać z kimś takim . jestem tu nowy wiec jeśli złamałem pytając jakis punkt regulaminu przepraszam proszę was bardzo o odpowiedz ci co grają pewnie mnie rozumieją