Pytanie jak w temacie, ile godzin trzeba poświęcić aby ukończyć "main quest" w tej grze?
Na konsoli na najniższym poziomie trudności trzymając się w większości głównego wątku ukończysz grę w jakieś 20 godzin.
Tyle, ze granie w tego typu RPGa na najnizszym poziomie trudnosci, to jakas pomylka - jak ktos szuka HnS, to niech lepiej jeszcze raz odpali Diablo.
Ja na normalnym poziomie trudnosci gram juz pewnie okolo 30-40 godzi i kilkanascie zostalo mi jeszcze jak nic.
Ja próbując wykonać wszystkie questy, ale nie czytając wszystkich opisów dot. świata gry, przestałem grać jakoś po 35 godzinach. Wydaje mi się, że byłem w jakoś 3/4 gry, ale nie mogłem się przemóc żeby grać dalej, bo schemat rozgrywki w każdym mieście był bardzo podobny, a do tego autolevelowanie świata bardziej irytowało niż pozytywnie wpływało na rozgrywkę.
To jedna z tych gier, które można skończyć w kilkanaście, ale i kilkadziesiąt godzin.
Mi na normalnym poziomie trudności przejście gry zajęło jakieś 75 godzin. Jesli bawisz się w wykonywanie każdego questa typu "przynieś, podaj, pozamiataj" i grasz na wyższym poziomie, to ten czas się znacząco wydłuża, więc zdecydowanie jest co robić, jesli ma się dość samozaparcia.
Ja grałem 100h, na PC, na koszmarze, czytając wszystkie wpisy w kodeksie i robiąc wszystkie questy :) Ale kolega pytał o sam główny wątek.
ja miałem z 50h na liczniku choć poboczne robiłem teraz gram drugi raz
długość zależny generalnie od poziomu trudności... kurna czemu nie gadamy w zbiorowym watku T.T
Mój stary w to grał 86 godzin ja zaś 33
Ja przeszedłem na PC w 77 godzin
Poziom Normalny z wykonaniem 90% pobocznych questow 45 godzin.
Bez nich zajęło by mi to około 30-35 godzin.
ja osobiscie grałem 47 godzin
Główny wątek to około 30 h, ale sama walka bez żadnych rozmów itp. Czas gry z rozmowami (i tak połowa ludności przewija je) to przynajmniej 40 h. Z zadaniami pobocznymi itp to około 120 h dodaj sobie jeszcze od takie zwiedzanie i dodatkowo DLC. I wyjdzie ci coś około 135 h. Zależy też od poziomu trudności (140 h jest na ostatnim). Swoją drogą super gierka.