Otóż gram sobie w moją najulubieńszą gre (LoL). Jednak po nowym patchu 5.5 jest to nie możliwe iż nie jest to kompatybilne z moim systemem. Tak więc pobieram se DotA 2.
Tu moje pytanie do graczy DotA 2 I LoL-a
Jaka postać z doty jest podobna do postaci z którymi nie chcę się rozstawać z lola-a
Te postaci to:
-Yasuo (priorytet mój)
-Jax
-Rek sai
-Xerath
-Riven
-Fiora
Widziałem jakie podobieństwa są między LoL-em a DotĄ. Więc może znacie takie postacie.
PS: Sorry jak nie tutaj napisałem ten wątek
Jednak po nowym patchu 5.5 jest to nie możliwe iż nie jest to kompatybilne z moim systemem.
Co ? Można bardziej po polsku ? Przecież wymagania się nie zmieniły. Były z tego co wiem problemy z patcherem, który nie mógł pobrać patcha ale te problemy mijały. Jak to nie jest kompatybilne z twoim systemem ?
wymieniłeś głównie raczej nowe championy z lola, raczej te stare są wzorowane na tych z doty
Fiora i Juggernaut mają identyczne ulti, też melee
Yasuo - melee, przeskoki, tarcza - tutaj pasuje ember spirit ale różnic i tak jest więcej niż podobieństw
Jax, Riven - championy z doskokami i mocnymi skillami - może chaos knight, tusk, phantom assassin i lancer
Xertah - jeśli ma być to mocny nuker to skywrath mage, może lina
Bogi1 po nowym patchu do lola 5.5 i wszyscy (tak mi się wydaje z tego co czytałem) użytkownicy windows 10 tp mają buga w którym wszystko cacy pięknie dopuki nie wejdziesz na mapkę gry. Po 4-6 sek wywala za każdym razem (nie działa reinstal naprawa, ust zgodności). Chcesz więcej informacji zapraszam na forum.
Eglume dzięki za mniej więcej podobne postaci. Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło.
No może ktoś jeszcze zna podobne postacie poza tymi co wymieniłem.