Dodawanie obrazków na forum

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
28.11.2025 10:06
Iselor
1
odpowiedz
Iselor
44
Senator

Dodawanie obrazków na forum

Zauważyłem że w niektórych wątkach przycisk dodawania obrazka nie działa. i widzę że nie tylko ja mam ten problem. Ale przypadkiem znalazłem rozwiązanie....Należy napisać post i zaraz po dodaniu kliknąć Edycja i przy edycji posta....Przycisk dodania obrazka działa! To tak gdybyście mieli z tym problemy, bo nie działał mi ów przycisk czy to w wątku filmwym Obcy: czekamy na następne starcie czy też w moim A ja nadal kupuję płyty czy w wątku Nasze Książki....I pewnie jest tak w wielu innych.

28.11.2025 10:18
tomazzi
2
odpowiedz
tomazzi
33
Generał
28.11.2025 10:29
Iselor
3
odpowiedz
Iselor
44
Senator

Ok, do usunięcia.

28.11.2025 10:34
Wrzesień
👍
4
odpowiedz
Wrzesień
76
Idiot Doom Spiral

Dzięki za rozwiązanie. Zgłaszałem kilka razy, ale chyba oleli temat.

28.11.2025 23:05
WolfDale
👏
5
odpowiedz
WolfDale
93
~sv_cheats 1

Jest to serwis i forum o grach, a w każdej dobrej grze trzeba rozwiązywać zagadki. Iselor właśnie tego dokonał i zdobył trochę doświadczenia czym zbliża się powoli do poziomu 43 - gratulacje!

29.11.2025 00:04
norfik
6
odpowiedz
1 odpowiedź
norfik
5
Centurion

Ja dalej jestem za tym, żeby w jednym poście można byłoby umieścić kilka fotek. Tu się tego nie da. 1 post 1 fotka.

29.11.2025 22:09
6.1
Hakim
255
Senator

Jeden obrazek na post mi z kolei nie wadzi, ale bardzo chciałbym, by obrazki z danego wątku pojawiały się w jakimś lightboksie i można je było sobie przeglądać w łatwy sposób na całym ekranie. Niby przywykłem do obecnego rozwiązania, ale to jednak nie to w wątkach, gdzie prym wiodą m.in. screeny z gier.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl