Na nowym dysku twardym zainstalowałem ME2 i pobrałem wszystkie jakie dotąd miałem do niej dodatki. W grze nie ma nigdzie ściągniętych dodatków. Kiedy przeglądam mój twardy dysk wyczytuję, że pobrane dodatki są niekompletne. Dlaczego tak się dzieje i co powinienem z tym zrobić?
W Cerberusie logujesz się na to samo konto, do którego przypisane zostały dodatki?
Dodatki kupione? Jeśli tak, to wejdź na stronę główną Bioware->Swoje konto->Promocje do pobrania/Dodatki(kiedy ja grałem w ME2 nazywało się to bodajże właśnie promocje). Jeśli dodatki ściągnąłeś z "innej" strony to wtedy gra nie pozwoli na zagranie w nie.
Wyjaśnię dokładniej: ME2 mam na konsoli Xbox 360. Kiedyś dodatki ściągnąłem sobie i wszystko było dobrze(działały bez zarzutu), ale pamięć z dysku mi "wyparowała" (przeniosłem ją na piracki dysk twardy który "pożarł" mi wszystkie przesłane dane). Teraz kupiłem sobie nowy, oryginalny dysk i zaczynam wszystko od nowa. Zainstalowałem na nim grę i teraz próbuję ściągnąć dodatki, które już kiedyś miałem, ale na innym dysku. Kiedy ściągam dodatek, pasek dochodzi do 99% to wtedy wyskakuje komunikat, że wystąpił błąd podczas ściągania.
Cóż, Xboxa nie mam i nic ci nie doradzę. Jeśli błąd się powtarza napisz do supportu Bioware albo odczekaj jakiś czas, może mają jakiś problem z serwerami. (?)