Czy ten dodatek będzie działał z wiedźmin oryginalnym ale bez kodu gog bo taki zakupiłem.
Myślę że klucz do GOGa służy tylko temu aby grę (dadatek) pobrać. Po instalacji powinno działać. Jeżeli było by inaczej po jakiego grzyba Redzi robili podstawową grę DRM free ?
Falcao_82 - a jak sobie wyobrażasz, jak sobie chłopak pobierze grę skoro ma tylko wersję instalacyjną podstawową z płyt? DRM-free zrobili zapewne aby ludzie nie byli uzależnieni od nielubianych lub upierdliwych dodatkowych programów pokroju steam czy uplay, ale że jesteśmy w cebulandzie i cwaniaków tu nie brakuje to sytuacja jest jak jest.
Według mnie, wszystkie przyszłe dodatki powinny wymagać posiadania oryginalnej kopii gry włącznie z kluczem, a nie tak jak w przypadku autora.
a jak sobie wyobrażasz, jak sobie chłopak pobierze grę skoro ma tylko wersję instalacyjną podstawową z płyt?
Normalnie, ściągnie dodatek z goga do folderu z podstawowym Wieśkiem. Problem solved. Pewnie będzie musiał pobawić się rejestrem żeby zainstalować najnowsze patche ale to nie problem.
To rozumiem ze mam sie nawet nie napalac na kupno dodatku bo po zainstalowaniu nie dołączy sie do podstawki?
Kupiłeś bezużyteczne płyty w pudełku, świetny interes biorąc pod uwagę, że W3 kosztuje relatywnie śmieszne pieniądze.
No trudno tylko z ciekawosci zapytałem nie bede płakał z tego powodu że nie bede mogł miec dodatek. :)